Την σιωπή του έσπασε μετά την επιστροφή του στον Alpha, ο Νίκος Μουτσινάς παραχώντας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης όπου μίλησε για τις συζητήσεις που έκανε με το κανάλι τις Κάντζας ενώ βρισκόταν στον ΑNT1, τη νέα του εκπομπή, τα χρήματα που πήρε, τον Δήμο Βερύκιο αλλά και στην επιθυμία του να μην κάνει πρωινή εκπομπή.

«Μιλούσα με τον Alpha γιατί το συμβόλαιο μου με τον ΑΝΤ1 έληγε τον Αύγουστο. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν τα έβρισκα με τον ΑΝΤ1 θα έπρεπε να βρω κάτι άλλο. Στον ΑΝΤ1 το γνώριζαν ότι έκανα συζητήσεις με τον Alpha. Δεν θέλω να κοροϊδεύω, άσε που πιστεύω ότι μιλούσαν και μεταξύ τους. Αυτή την αίσθηση είχα. Αν δεν τα έβρισκα με τον ΑΝΤ1, τι θα έκανα, θα έμενα χωρίς δουλειά; Δεν μπορούσαν να μου πουν μην συζητάς. Από τη στιγμή που τους το λέω, σημαίνει ότι δεν τους κοροϊδεύω. Ούτε μετέφερα την πρόταση του ενός καναλιού στο άλλο κανάλι για να απειλήσω ή να διεκδικήσω κάτι παραπάνω. Έγινε έτσι ξαφνικά όλο αυτό γιατί προτεραιότητα μου ήταν ο ΑΝΤ1 και περίμενα από εκείνους την πρόταση που θα μου έκαναν. τελικά, δεν ήθελα να το κάνω και έτσι πήρα την απόφαση και πήγα στον Alpha» αποκάλυψε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Όσον αφορά στη νέα του εκπομπή στον Alpha είπε: «Θα είναι μια σχολιαστική εκπομπή στην ώρα που ήμασταν 16:00-18:00, με την Μαρία Ηλιάκη και άλλους ανθρώπους μαζί που δεν έχουμε κλείσει. Εγώ και ηΜαρία είμαστε οι σίγουροι. Είμαστε σε συζητήσεις με το κανάλι για τα υπόλοιπα πρόσωπα. Για αυτό και δεν σου λέω κάποιο όνομα, δεν είναι κάτι κρυφό» ενώ για τα χρήματα που πήρε, σημείωσε: «Έκλεισα με τα ίδια πάνω κάτω χρήματα με αυτά που έπαιρνα και είναι μια χαρά χρήματα. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να είναι τα ίδια χρήματα με τόσες κρατήσεις που γίνονται. Είναι άλλες εποχές, το έχουμε καταλάβει όλοι και έχουμε μαζευτεί. Πιστεύω ότι αυτά μου αντιστοιχούν και δεν κάνω τα πάντα για τα χρήματα».

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Baby Boom! Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς

Μυστικός γάμος για τον Κώστα Καραφώτη- Όλες οι λεπτομέρειες

«Πάρε με ένα τηλέφωνο γιατί έχουμε χρόνια να τα πούμε»: To παράπονο και το δημόσιο καρφί στην Ελένη Μενεγάκη

Τα καλύτερά μας σήμερα

Αυτή είναι η συνταγή που καθαρίζει τους πνεύμονες από φλέγμα, τοξίνες και φλεγμονές

Το MEGA δεν καταθέτει τα όπλα! Δείτε τα εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία

ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ: Το ΝΑΤΟ έκοψε τα πόδια του Ερντογάν!

loading...