Από την ΤΙΝΑ ΜΕΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Οι περισσότεροι τον έχετε γνωρίσει από τη συμμετοχή του ως σεφ στην εκπομπή “Jenny Jenny”… Ποιος, όμως, μπορεί να φανταστεί ότι ο Γιώργος Τσούλης ζύγιζε στα 16 του 110 κιλά, αλλά μέσα σε τρεις μήνες έχασε τα 45 κι ότι έχει να φάει ένα χρόνο τηγανητές πατάτες; Ο εμπνευστής των “τσουλομαγειρεμάτων” -όπως λέγεται η στήλη του-, αποκαλύπτει για πρώτη φορά στο YOU τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής του μέσα από σπάνιο φωτογραφικό υλικό αλλά και με μια μοναδική φωτογράφιση στον φυσικό του χώρο… την κουζίνα!

Κολλητός φίλος και συμμαθητής του Άκη Πετρετζίκη, ο Γιώργος Τσούλης ποτέ δεν ζήλεψε την τηλεοπτική καριέρα του φίλου του, αν και εκ των υστέρων βρέθηκε κι αυτός στην τηλεόραση. Αποφάσισε να γίνει σεφ για να δουλέψει στην πιτσαρία του πατέρα του αλλά γρήγορα τα σχέδιά του ανατράπηκαν. Άκρως επικοινωνιακός -αν και στο σχολείο ήταν πολύ ντροπαλός– αποφασίζει να μιλήσει για το bullying που δέχτηκε όντας υπέρβαρος και τη μάχη του με την ανορεξία… Κι όλα αυτά για να αποτρέψει τους νέους να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Πότε έχασες τα κιλά και σε πόσο διάστημα;
Μέσα σε ένα καλοκαίρι, στην ηλικία των 16. Ξεκίνησα με το να τρώω ένα γιαούρτι το βράδυ μέχρι που έκοψα και το γιαούρτι. Έφυγα για διακοπές με την αδελφή μου στο χωριό τρεις μήνες όπως όλα τα παιδάκια και θυμάμαι ελάττωνα το μεσημεριανό μέχρι που το έκοψα κι αυτό τελείως και δεν είχα δύναμη να σηκωθώ από το κρεβάτι. Μου είχε γίνει εμμονή όλο αυτό. Ζυγιζόμουν κάθε μέρα. Είχα βάλει πείσμα ότι θα γίνω ένας άλλος. Μια μέρα θυμάμαι είχα φάει μόνο μια τηγανητή πατάτα!

Οι γονείς σου δεν κατάλαβαν τίποτα;
Στην αρχή νόμιζαν ότι έπαιρνα ναρκωτικά. Μετά κατάλαβαν ότι δεν έτρωγα και με το που γυρίσαμε στην Αθήνα πήγαμε στο γιατρό. Θυμάμαι μου έδειξε μια φωτογραφία ενός χοντρού και ενός αδύνατου και εγώ έλεγα ότι είμαι ο χοντρός. Μετά άρχισα βιταμίνες χάπια…

Ξαναπήρες κιλά;
Μετά ξαναπάχυνα στον Στρατό. Πήρα δέκα κιλά. Πήγα 65 και έφυγα 75. Και τώρα είμαι κάπου στα 78 αλλά θέλω να παχύνω, Προσπαθώ δηλαδή…

IMG_2090

Δείτε περισσότερα στο You που κυκλοφορεί:

Δείτε ακόμη: Απίστευτη αποκάλυψη πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού: «Έχουν κάνει μπροστά μου τόνους ναρκωτικά!»

Δείτε ακόμη: Στα πρόθυρα αυτοκτονίας η Νανά Καραγιάννη: «Αν έφευγα από τη μέση θα ήταν όλα καλύτερα!»

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός θα γίνει δεύτερη φορά πατέρας

 

loading...