Μετά από πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και του περασμένου φθινοπώρου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν εκείνη που αποφάσισε να ρίξει οριστικά αυλαία στην σχέση της με τον Γιώργο Κοτσοβό. Αν και μετά το άγριο επεισόδιο στο νυχτερινό κέντρο που έβγαλε στη δημοσιότητα το Youweekly.gr, πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως ο λόγος του χωρισμού τους  ήταν η ύπαρξη του τρίτου προσώπου, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι η αλήθεια.

Οι καβγάδες του ζευγαριού ήταν καθημερινή για δυο κυρίως λόγους: o πρώτος ήταν ότι ο Γιώργος δεν μπορούσε να μείνει μόνιμα στην Αθήνα, καθώς ως γνωστόν, η οικογένειά του ζει στο Πόρτο Χέλι και ο δεύτερος ότι ήθελε, σύμφωνα με το «Λοιπόν» ο δεσμός του να δημοσιοποιηθεί, κάτι που έβρισκε κάθετα αντίθετη την Σπυροπούλου.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται πως ήταν μια selfie φωτογραφία που ανέβασε ο επιχειρηματίας από κοινή τους έξοδο στη Γλυφάδα. Κάτι που έκανε έξαλλη την Κωνσταντίνα, καθώς δεν θέλει να δίνει τροφή για την προσωπική της ζωή.  Ο χωρισμός τους είναι οριστικός και αμετάκλητος.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Της γύρισε το μάτι! Άστραψε και βρόντηξε η Σκορδά με τους συνεργάτες της: «Είναι ντροπή να..»

Μαλλιά κουβάρια στην Καινούργιου! Την έδωσε στεγνά πάνω από τις κατσαρόλες: «Είχες όλο το συνεργείο σούζα και…» (Βίντεο)

Τέλος στο θρίλερ για τον Βοσκόπουλο και την κόρη του Χαρά! Το DNA δείχνει ότι…

loading...