Έχουν χτίσει μια σχέσης ζωής. Για την Ελένη Μενεγάκη είναι ο άνθρωπος στον οποίο μπορεί να πει ότι την απασχολεί και να εξομολογηθεί ακόμη και τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της. Κάθε φορά που νιώθει να χάνει τη δύναμη της, εκείνος με τα λόγια και την ηρεμία του καταφέρνει να την εμψυχώσει. Κάθε φορά που επισκέπτεται τον επίγειο παράδεισό της στην Άνδρο περνά πολλές ώρες μαζί του συζητώντας για ο, τι την απασχολεί. Ο λόγος για τον πνευματικό της, τον πάτερ Ευδόκιμο.

Για πρώτη φορά ο ηγούμενος της Μονής Παναχράντου σπάει την σιωπή του φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές της ζωής της Μενεγάκη. «Η Ελένη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, μας έχει συμπαρασταθεί πάρα πολύ και εμείς σε εκείνη. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι δεν μπορεί να ησυχάσει λίγο, καθώς την ακολουθούν και ασχολούνται διαρκώς μαζί της», τόνισε στην εφημερίδα Freddo χωρίς να κρύβει τη θλίψη του. Μάλιστα τόνισε πως η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης λέγοντας πως εκφράζει  την ευγνωμοσύνη της στον Θεό με κάθε τρόπο.

«Η Ελένη είναι πάρα πολύ κοντά στον Θεό και την εκκλησία. Νηστεύει, κάθε φορά που πάμε σπίτι της Μεγάλη Εβδομάδα έχει μόνο νηστίσιμα, εξομολογείται, κοινωνεί και ακολουθεί το τελετουργικό γιατί πιστεύει πολύ. Η Ελένη θυμιάζει το σπίτι της, δοξολογεί τον Θεό για τ’ αγαθά που της έχει δώσει και τον ευγνωμονεί κάθε μέρα», τονίζει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το τάμα της Μενεγάκη στην Μονή Παναχράντου -Στην Άνδρο για το Πάσχα η παρουσιάστρια

Η δήλωση πασίγνωστου παρουσιαστή για τη Μενεγάκη που μας άφησε άφωνους: «Βγήκε από μικρή στο κουρμπέτι είχε καλούς…»

Λύγισε η Γερμανού on air – Για ποιον ξέσπασε σε κλάματα η παρουσιάστρια

loading...