Σκάνδαλο μεγατόνων ετοιμάζεται να σκάσει τις αμέσως επόμενες ημέρες! Από το περιβάλλον της Φαίης Σκορδά,  μας ήρθε μια αποκλειστική πληροφορία στο Youweekly.gr, που την μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη αν και η είδηση έχει τσεκαριστεί ήδη από μία πηγή!

Προσέξτε! Για να σας θυμίσουμε την ιστορία… Είναι γνωστό σε όλους ότι η Φαίη έκανε τα γνωστά σχόλια για τον Παντελίδη, μία μέρα πριν βρει τραγικό θάνατο ο νεαρός τραγουδιστής! Στην συνέχεια, από διάφορα μέτωπα οι θαυμαστές του Παντελίδη έκαναν απίστευτη επίθεση ΜΟΝΟ στην Φαίη Σκορδά και δεν άγγιξαν ούτε τον Καβατζίκη, που έκανε τα ίδια και χειρότερα σχόλια, αλλά ούτε και τον Θεοφάνους, που είχε γραψει ένα κατεβατό στο facebook, σταυρώνοντας κυριολεκτικά τον Παντελή Παντελίδη, για την γκόμενα στα κατεχόμενα! Η ιστορία λοιπόν αυτή είχε κάνει πραγματικά ράκο την Φαίη Σκορδά…Σας είχαμε αποκαλύψει με πολλά δημοσιεύματα ότι η κοπέλα ήταν σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, ειδικά τις τελευταίες μέρες…

Επίθεση από φίλους του Παντελή Παντελίδη στην Φαίη Σκορδά! Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια…

Σε όλο αυτό λοιπόν, από το πουθενά εμφανίστηκε μία σελίδα, που υποστηρίζεται από τους θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη με τίτλο «Απαιτούμε να εξαφανιστεί από παντού η Φαίη Σκορδά». Η συγκεκριμένη ομάδα που αριθμεί πλέον 38.000 μέλη, φαινομενικά έδειχνε ότι ανήκει σε μία ομάδα των φαν του Παντελίδη και τέλος! Και τώρα σκάει το φοβερό της ιστορίας… Σύμφωνα με πληροφορίες που κατάφεραν να συλλέξουν συνεργάτες και φίλοι της Φαίης Σκορδά, αυτή η συγκεκριμένη σελίδα, υποστηρίζεται και έχει από πίσω της διαχειριστές πασίγνωστους δημοσιογράφους, οι οποίοι κατά το παρελθόν είχαν συγκρουστεί ανελέητα και με την Φαίη Σκορδά και με τον Γιώργο Λιάγκα! Και εδώ ακριβώς είναι το σκάνδαλο… Οι άνθρωποι του περιβάλλοντος της Φαίης Σκορδά υποστηρίζουν ότι είναι εντελώς άλλο πράγμα να γίνεται μία κίνηση, ας πούμε από θαυμαστές του Παντελίδη, και είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα να γίνεται ολόκληρη στρατηγική εξόντωσης ενός ανθρώπου και από πίσω να κρύβονται ανταγωνιστές της Φαίης και του Γιώργου, δημοσιογράφοι, που κατά το παρελθόν έχουν συγκρουστεί με το ζευγάρι…

«Καλά εσάς δεν σας κάνει εντύπωση ότι όλα τα βέλη από τους λεγόμενους φαν του Παντελίδη τα έχει συγκεντρώσει μόνο η Φαίη Σκορδά; Δηλαδή μόνο η Φαίη έκανε επικριτικά σχολια για τον Παντελίδη; Γιατί δεν έχει στοχοποιηθεί κανένας άλλος; Για ποιο λόγο δεν στοχοποιήθηκαν τραγουδιστές, στιχουργοί ή και άλλοι δημοσιογράφοι που πέρναγαν γενεές 14 τον Παντελή; Εμείς πιστεύουμε ακράδαντα ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο το οποίο θα αποκαλυφθεί! Υπάρχουν σαφως σκέψεις για κινήσεις νομικές αλλά και σκέψεις για την αποκάλυψη των διαχειριστών και αυτών που κρύβονται από πίσω τους, μέσω της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος! Εμείς έχουμε μαζέψει ήδη τα στοιχεία για το τι γράφουν, πώς το γράφουν και γιατί το γράφουν, οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, όλα αυτά που στην συνέχεια ανακυκλώνονται στο διαδίκτυο», αυτό είπε στο Youweekly.gr άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα! Θα πρέπει να θεωρηθεί 100% δεδομένο ότι αυτή η ιστορία δεν θα σταματήσει εδώ! Θα έχουμε πολύ σύντομα πολλές εξελίξεις, εξαιρετικά σημαντικές!

Δείτε ακόμη: Πόλεμος δίχως τέλος! Η νέα σελίδα της Φαίης Σκορδά και η κατακραυγή των θαυμαστών του Παντελίδη!

Δείτε ακόμη: Με σκαλισμένη μια κιθάρα και τα CD του Παντελίδη, ολοκληρώθηκε ο τάφος που πλέον είναι ένα έργο τέχνης!

Δείτε ακόμη: Ραγίζει καρδίες! Τα συγκλονιστικά λόγια του Ρέμου για τον Παντελίδη: «Ένα παράπονο έχω για τον Παντελή…» (Βίντεο)

 

loading...