Συμβαίνει αυτή την στιγμή…

Στο κανάλι «Ε» επικρατεί το απόλυτο χάος και ένταση με δικαστικό επιμελητή που μπήκε στο κανάλι και απαιτεί να δει τον Μένιο Φουρθιώτη…Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, ο δικαστικός επιμελητής έφτασε στον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον και τον σταμάτησε η ασφάλεια, εμποδίζοντάς του την είσοδο. Τελικά, βρήκε μία άλλη πόρτα ανοιχτή και μπήκε στον εσωτερικό χώρο του καναλιού κατευθυνόμενος στο γραφείο του Μένιου Φουρθιώτη.

Οι συνεργάτες του παρουσιαστή, τον εμπόδισαν, λέγοντας του πως δεν είναι ο Μένιος Φουρθιώτης στο γραφείο του και πως αυτή την στιγμή απουσιάζει από το κανάλι. Εκείνος επέμενε ότι τον είδε και ότι είναι στο γραφείο του με αποτέλεσμα να αρνείται να φύγει μέχρι να βγει. Αυτή την στιγμή επικρατεί απίστευτη φασαρία στο Έψιλον. Όπως αποκαλύπτουμε στο Youweekly.gr ο παρουσιαστής όντως δεν βρίσκεται στο κανάλι, και ο δικαστικός επιμελητής αρνείται να το καταλάβει και να το δεχθεί προκαλώντας φοβερή αναστάτωση στους εργαζομένους… Περισσότερα σε λίγο, στο Youweekly.gr….

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Αποκλειστικό! Ξαφνικός «θάνατος» της Ελένης Μενεγάκη από το κανάλι! Τι συμβαίνει;

Αγγελική Νικολούλη: Είναι αλήθεια ότι δεν βγάζει εκπομπή επειδή είναι απλήρωτη…

«Ο Μάστορας είναι λες και τον ταλαιπωρεί το έντερο του και ο Μακεδόνας λες και έπαθε εγκεφαλικό…» – Η κριτική που σίγουρα δεν θέλουν να διαβάσουν στο «Rising Star»…

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ