Από τα 40 της χρόνια ήθελε να κάνει το «Γλυκό πουλί της νιότης», αλλά δεν την άφηναν, γιατί, όπως της έλεγαν, δεν έβγαινε μεγάλη. Τελικά, φέτος τα κατάφερε, αν και συνεχίζει να αποτελεί θαύμα της φύσης αναφορικά με την εμφάνισή της. Πιο ειλικρινής και αφοπλιστική από ποτέ, μιλάει για τις αποτυχίες της, τις ακραίες εκφράσεις θαυμασμού αλλά και τον έρωτα που λείπει από τη ζωή της…

Έχει μια σχέση λατρείας με τον κόσμο κι αυτό φάνηκε σε μια βόλτα μας στη Βουκουρεστίου για τις ανάγκες της φωτογράφισης όπου ο κόσμος την αγκάλιαζε και μόνο καλά λόγια είχε να πει για εκείνη. Γιατί η Κάτια Δανδουλάκη είναι σταρ, από τις τελευταίες που έχει αυτή η χώρα, και η συναναστροφή μαζί της είναι ένα μεγάλο μάθημα για όλους μας…

Από την Τίνα Μεσσαροπούλου…

_s8b7705Γιατί βλέπουμε τόσες παραμορφωμένες γυναίκες;
Γιατί ζητάνε να γίνουν κάτι άλλο. Θα ήθελα να γίνω σαν την τάδε ή τη δείνα. Όχι, εγώ θέλω να είμαι σαν την Κάτια. Θα κάνω τα πάντα με μια βασική προϋπόθεση, να μην παραμορφωθώ. Τις Ελληνίδες, όμως, μας διακατέχει μια τεμπελιά. Νομίζουμε ότι θα πάρουμε ένα χάπι ή θα κάνουμε μια επέμβαση και θα γίνουμε κούκλες. Πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας.

Υπάρχουν ακραίες εκφράσεις θαυμασμού σε τέτοιο βαθμό ώστε να φοβηθείτε;
Δυστυχώς ναι, υπάρχουν και ακραίες εκφράσεις και ακραίες στάσεις. Και τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ ήμουν πολύ ανοικτή με όλους, έχω κλείσει τις πόρτες. Δεν με πλησιάζει άνθρωπος παρά μόνο αυτοί που επιλέγω εγώ. Ήμουν πολύ δοτική σε ανθρώπους που ήθελαν να με πλησιάσουν –όχι γιατί κατ’ ανάγκη ζητούσαν κάτι από μένα–, αλλά δεν μπορώ πλέον να μοιράζομαι. Έχω αποφασίσει να δίνομαι σε ελάχιστους.

Τι είναι αυτό που σας άλλαξε;
Την εποχή που έπαιζα με τον Νίκο Κούρκουλο, ένα ζευγάρι νεαρά παιδιά με παρακολουθούσε όλο το 24ωρο. Δεν είχα καταλάβει τον λόγο. Φοβήθηκα γιατί ήξεραν όλες μου τις κινήσεις. Μου ξεφούσκωναν τα λάστιχα του αυτοκινήτου έξω από το στούντιο, είχαν έρθει στο καμαρίνι και κάθονταν… Ήταν κάτι το αφύσικο και, μάλιστα, είχα αναγκαστεί να ζητήσω και τη βοήθεια της αστυνομίας αλλά και δικηγόρων. Και τότε κατάλαβα ότι επειδή εκτιθέμεθα στην αγάπη ή στη λατρεία πρέπει να προσέχουμε και να δίνουμε τόσο… όσο στον άλλο. Ήμουν υπερδοτική και αυτό έδινε βήμα στον άλλο. Τώρα δε δίνω σε κανέναν πια.

Δεν φοβάστε μήπως σας αποκαλέσουν σνομπ;
Δεν με ενδιαφέρει κι αν με πούνε αλλά να ξεκαθαρίσω ότι στο καμαρίνι δέχομαι πάντα τον κόσμο. Επίσης, μου έχει συμβεί και το άλλο, μια κυρία μέσης ηλικίας μπήκε στο καμαρίνι και με έψαχνε πίσω από τα αυτιά για να δει αν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Τράβηξε και σήκωσε τα μαλλιά μου κι εγώ αρχικά νόμιζα πως ήθελε να με χαϊδέψει. Αυτό κι αν ήταν αγριευτικό. Αναγκάστηκα να της κατεβάσω το χέρι πολύ απότομα, σχεδόν με σπρωξιά, γιατί ακόμα θα έψαχνε… Αυτός ήταν ένας ακραίος κανιβαλισμός, γιατί το κοινό συνήθως έχει μια πολύ γλυκιά συμπεριφορά. Το κοινό μπορεί ταυτόχρονα να σε λατρεύει και παράλληλα να έχει μια τάση κανιβαλισμού απέναντί σου.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της Κάτιας Δανδουλάκη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 30/11, μόνο με 1,5€

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ανατροπή στο διαζύγιο! Φαίη Σκορδά: «Δεν πήγαμε σε δικηγόρο! Όλα είναι ψέματα…»

Η εξομολόγηση πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού που σοκάρει: «Πάτησαν την γυναίκα μου 5 αυτοκίνητα και έμεινε σε κώμα!»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η προσωπική της ζωή της κόστισε την καριέρα της – Ο άνθρωπος που δεν φεύγει από δίπλα της!

loading...