Ήταν να μην κάνει την αρχή η Μήνα Αρναούτη. Συγκεκριμένα από την μέρα που υγεία της έχει ξεπεράσει το κρίσιμο στάδιο απαντάει σε ότι την θήγει και σε ότι νομίζει οτι είναι αρνητικό για την εικόνα και την φήμη της.

Μια μέρα μετά το ετήσιο μνημόσυνο για τον Παντελή Παντελίδη … η συνοδηγός του μοιραίου τζιπ,που στοίχισε την ζωή στον λαϊκό τραγουδιστή και τραυμάτισε 2 κοπέλες, ξεσπά για μια ακόμη φορά ρίχνοντας τα βέλη της .

Χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook : Για άλλη μια φορά δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις με στοιχειά που δεν υπάρχουν στη δικογραφία!! Γιατί άραγε ; Δεν έχουν μήπως αληθινά;;; «Από την πλευρά των αστυνομικών ερευνών το ζήτημα ως προς το ποιος κρατούσε το τιμόνι την ώρα του μοιραίου ήταν ξεκάθαρο από την αρχή. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, δεν έγινε μέτρηση αλκοόλ στις δύο συνεπιβάτιδες.
Οπως δηλώνει στο «Εθνος της Κυριακής» αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες «όταν κληθήκαμε για το συμβάν από την πρώτη στιγμή ήταν σαφές ότι οδηγός ήταν ο άνδρας που αργότερα μάθαμε ότι ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Το σώμα του ήταν στην πλευρά του οδηγού και το κεφάλι του έγερνε προς την πλευρά του συνοδηγού.»

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε χειροπέδες και έχασε τα κλειδιά – Παρουσίασε την εκπομπή αλυσοδεμένη – Δείτε το αστείο στιγμιότυπο!

Ο κολλητός του Παντελή Παντελίδη «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή του και αποκαλύπτει: Τι έγινε το μοιραίο βράδυ με Φρόσω, Μίνα, Παντελή: «Δεν τις ήξερε πολύ τις κοπέλες…»

Αποκλειστικό! Αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά. Ποιος είναι;

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ