Από το περιοδικό YOU και τον Γιώργο Μπέζα.

Μεσημέρι, με σχεδόν 40 βαθμούς στο “Hilton”. Ο κόσμος να κάνει μπάνιο στην πισίνα και η Ζέτα να υπομένει αδιαμαρτύρητα τις αντίξοες συνθήκες μια φωτογράφισης, κάνοντας παράλληλα χιούμορ. Τελικά είναι μεγάλο πράγμα να είσαι επαγγελματίας και εκείνη όχι μόνο το ξέρει καλά αυτό από τη δική της πορεία, αλλά έχει και τον καλύτερο “δάσκαλο” τον Γρηγόρη Βαλτινό.

_MG_5178

Έχεις έναν μοναδικό τρόπο παρότι σε κυνηγάνε να προστατεύεις την σχέση σου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Προσπαθώ. Έχω θυσιάσει λίγο την επαφή με τον έξω κόσμο και έχω κλειστεί μέσα σε ένα σπίτι!

Σε ενοχλεί αυτό;

Έχω μάθει να ζω έτσι πια. Όπως κι όταν ήμουν 17 χρόνων όταν αποφάσισα ότι δεν θα ξαναφάω τηγανητές πατάτες. Πλέον δεν θυμάμαι καν τη γεύση τους! Δεν υπάρχει καν σαν επιθυμία.

Είσαι από τις λίγες του χώρου που έχεις προσπαθήσει τόσο πολύ γι’ αυτό!

Έχω προσπαθήσει και προσπαθώ πάρα πολύ να διαφυλάξω ένα μικρό κομμάτι προσωπικής ζωής που πιστεύω ότι το δικαιούμαι.

Σε έχει κουράσει όλη αυτή η συζήτηση; Πότε θα παντρευτείς, πότε θα κάνεις παιδί;

Πάρα πολύ. Μέχρι τα 18 είχα στο μυαλό μου ότι κάποια στιγμή θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά. Μεγαλώνοντας, όμως, και φεύγοντας από τους γονείς μου αλλάξαν λίγο όλα αυτά στο κεφάλι μου. Τώρα είμαι εντελώς απέναντι.

_MG_5311

Λόγω μόδας;

Όχι, το θέμα του γάμου δεν με απασχολεί. Το παιδί είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Δεν πιστεύω ότι ζούμε σε μια εποχή που αν δεν παντρευτείς μένεις στο ράφι ή είσαι δαχτυλοδεικτούμενη! Ευτυχώς τα έχουμε ξεπεράσει αυτά όλα.

Αν έκανες παιδί, θα παντρευόσουν;

Δεν ξέρω. Θα το σκεφτόμουν.

Σε αγχώνει το παιδί;

Με αγχώνει λίγο η δέσμευση με τις υπογραφές. Αυτό δεν αφορά μόνο στις προσωπικές μου σχέσεις αλλά και στις επαγγελματικές… Διότι ένα άλλο πράγμα που νομίζει ο περισσότερος κόσμος είναι ότι εγώ σε όλα αυτά τα κανάλια που έχω βρεθεί κατά καιρούς είμαι δεσμευμένη με συμβόλαιο. Δεν ισχύει. Τα συμβόλαιά μου είναι μικρά, μόνο για την εκάστοτε εκπομπή, και μετά είμαι ελεύθερη. Δεν θέλω δεσμεύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

coveryou124

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ