Χριστίνα Μπόμπα: Με καθρέφτες και τεράστια τζαμαρία που "βλέπει" στη βεράντα - Φωτογραφίες από το γυμναστήριο στην μονοκατοικία που ανακαίνισε με τον Τανιμανίδη

Για να μην απομακρύνονται πολύ από τις δίδυμες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισαν προσωρινά στην Αντίπαρο ώστε να ανακαινίσουν το κανονικό τους σπίτι στην Αθήνα και να το διαμορφώσουν έτσι ώστε να καλύπτουν και τις δικές τους ανάγκες, αλλά κυρίως των παιδιών τους.

Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε πριν από ένα μήνα περίπου, τον Φεβρουάριο, και έκτοτε οι δυο τους μοιράζονται διάφορα στιγμιότυπα από το εσωτερικό της μονοκατοικίας τους. Πρόσφατα, μάλιστα, η μελαχρινή Influencer και μανούλα των διδύμων έδειξε πώς έχει διαμορφωθεί το γυμναστήριο που έχουν φτιάξει σε αυτή (δείτε επίσης το παιδικό δωμάτιο).

Φωτογραφίες από το γυμναστήριο στο σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Έχει τεράστιους ολόσωμους καθρέφτες στους τοίχους από τη μία πλευρά, πλακάκια στο πάτωμα και από την άλλη πλευρά έχει μία τεράστια τζαμαρία από την οποία μπορούν να βγαίνουν στην βεράντα τους. Φυσικά, έχουν επιλέξει και κάποια όργανα γυμναστικής, όπως ο διάδρομος, και εκεί περνούν αρκετές ώρες τις εβδομάδας.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα - Η «μάχη» με τα κιλά της εγκυμοσύνης τρία χρόνια αργότερα και το πραγματικό της βάρος σήμερα

Χριστίνα Μπόμπα γυμναστήριο σπιτιού
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα γυμναστήριο στο σπίτι
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Η επιθυμία για το τρίτο παιδί

Ο Σάκης Τανιμανίδης παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στη RealLife και στη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη με τον παρουσιαστή του Dragons' Den να μιλάει για την πρεμιέρα του show επιχειρηματικότητας (δείτε εδώ τα highlights), τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα και την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι με τον ερχομό των δίδυμων κορών τους στον κόσμο είδε τη ζωή τους να αλλάζει σε τεράστιο βαθμό. Προφανώς και οι προκλήσεις του να μεγαλώνεις ταυτόχρονα δύο παιδιά είναι πολλές, οι δύο τους όμως τα βγάζουν μια χαρά εις πέρας.

Η αγάπη του παρουσιαστή για τα παιδιά του δεν κρύβεται, όπως και η ξεκάθαρη επιθυμία του να μεγαλώσει η οικογένειά του. Όπως τόνισε ο Σάκης Τανιμανίδης στη νέα του συνέντευξη θα ήθελε πολύ ένα τρίτο παιδί, ωστόσο είναι λίγο διχασμένος με το φύλο.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο στη ζωή από το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν. Μου λείπει ένα ακόμα παιδί! Τώρα, αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε. Με τους γιους είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση. Τώρα που γλυκάθηκα με τις κόρες, δεν θα με πείραζε να είναι και κόρη. Προφανώς και γιος θα μου άρεσε πολύ. Βέβαια, η Χριστίνα λέει: αν είχες κάνει δίδυμα κι εσύ, θα σου έλεγα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σάκης Τανιμανίδης - 3ο παιδί