Σασμός: "Έλιωσε" το Twitter με την Μαρίνα και τον Αντώνη

Η δυνατή στιγμή τους στο χθεσινό 1/3 επεισόδιο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός:

Γεμάτο ανατροπές ήταν και το χθεσινό 1/3 επεισόδιο του «Σασμού» με τους ήρωες πάλι να περνούν δια πυρός και σιδήρου και ο καθένας να κουβαλάει τα δικά τους βάρη και έγνοιες.

Ο Μαθιός Σταματάκης τελικά κατάφερε να γλυτώσει από την επίθεση που δέχτηκε από τους Βρουλάκηδες αφού ο Αντώνης Φραγκιαδάκης βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή αποτρέποντας να ανοίξει ένας νέος κύκλος εκδίκησης. Όσο όμως και αν περίμεναν το τι θα γίνει με το Μαθιό, οι τηλεθεατές αλλού έστρεψαν τα βλέμματα τους τελικά.

Η δυνατή στιγμή του αστυνόμου Φραγκιαδάκη με την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρίνα και τα πετυχημένα tweets

Το κοινό μπορεί να απόλαυσε τα τρυφερά στιγμιότυπα του Μαθιού και της Βασιλικής, αλλά και του Αντώνη με την αγαπημένη του Μαρίνα. Να εξηγήσουμε ότι η Μαρίνα στο χθεσινό επεισόδιο περνούσε μία δύσκολη ημέρα καθώς ο αδικοχαμένος γιος της Πετρής θα γιόρταζε τα 27 του χρόνια.

Ο Αντώνης ήταν στο πλευρό της Μαρίνας που βιώνει αυτό τον πόνο όπως είναι πάντα άλλωστε και αυτή η στιγμή έκανε τους χρήστες του twitter να παραμιλούν, αφού τους άγγιξε ιδιαίτερα η αφοσίωση και η αγάπη του Αντώνη προς το πρόσωπό της όλα αυτά τα χρόνια.

Χαμός με τον Σασμό - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ο Σασμός έχει μπει στις καρδιές των τηλεθεατών για τα καλά και όπως φαίνεται αναμένεται να μπει ακόμα περισσότερο καθώς την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά κάνει και ο Αργύρης Πανταζάρας

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που έκανε ένα πέρασμα και από τις Άγριες Μέλισσες στην περσινή σεζόν, πρόκειται να μπει στη σειρά και να αλλάξει τα δεδομένα καθώς θα υποδυθεί τον Γεράσιμο Χριστογιάννη, τον αστυνόμο που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση.

Έτσι εδώ και λίγες ώρες έχει κυκλοφορήσει το πρώτο trailer για την είσοδο του ηθοποιού στη σειρά και ήδη έχει καταφέρει να δημιουργήσει πανικό στο διαδίκτυο!