Παγιδευμένοι: Πρώτο θέμα στο Twitter η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μετά το αποψινό 23/1 επεισόδιο

Υποκλίθηκαν όλοι στην ερμηνεία της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παγιδευμένοι: Πρώτο θέμα στο Twitter η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μετά το αποψινό 23/1 επεισόδιο

Τα αποτελέσματα της έρευνας για τη δηλητηρίαση του Αγγελου στοχοποιούν την Κλειώ, την οποία και ο Σταύρος ανακρίνει αφού το βιβλίο το οποίο είχε στις σελίδες του το δηλητήριο είχε τα αποτυπώματα και το όνομά της.

«Κάνεις λάθος. Με παγίδευσαν. Το βιβλίο το έχασα», του λέει εκείνη συντετριμμένη. Στο μεταξύ η Αννα προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανακαλύψει πού βρίσκεται ο πατέρας της χωρίς αποτέλεσμα, ενώ ο Ανδρέας περιμένει με αγωνία αν η Δανάη και η Νατάσσα θα καταγγείλουν τον Βλάσση για τον ξυλοδαρμό. Ο Θοδωρής πάλι ανακοινώνει στον Σπύρο την πρόθεση του να πιάσει δουλειά δίπλα στον παππού του, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον Σπύρο, ο οποίος με τη σειρά του θα ανακαλύψει ένα μεγάλο ψέμα που του έχει πει ο Γεράσιμος. «Πώς ήξερες ότι το πτώμα ήταν στο αμάξι;», τον ρωτάει και από την απάντηση που παίρνει καταλαβαίνει ότι δεν λέει αλήθεια. «Δεν ξέρεις τίποτα έτσι; Λες ψέματα από το πρώτο λεπτό», του φωνάζει καθώς αντιλαμβάνεται ότι τελικά ο πατέρας του δεν ξέρει πού είναι το πτώμα του Κοσμά. Ο Σπύρος, μετά το ψέμα τού Γεράσιμου, είναι έτοιμος να τον διώξει από το σπίτι, όμως μια νέα αποκάλυψη θα τον φέρει μπροστά σε ένα δύσκολο δίλημμα.

Αγγελος και Αλέκος έχουν μια τρυφερή συνάντηση πατέρα-γιου στην εντατική… που κρύβει πολλά. «Κάποιος προσπάθησε να με σκοτώσει. Σώθηκα, αλλά αν ξαναπροσπαθεί; Είπες ότι θα με σώσεις. Κάνε κάτι», του λέει τρομαγμένος ο Αγγελος και με δάκρυα στα μάτια. Ο Αλέκος, λυγίζοντας σε αυτή την εικόνα, του απαντάει: «Μπορούμε κι από εδώ να κάνουμε ένα σχέδιο απόδρασης. Είναι επικίνδυνο αλλά θα το κάνουμε». Οι δυο τους αγκαλιάζονται…

Δείτε επίσης: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό Παύλο Ορκόπουλο

Την επόμενη ημέρα ο Αγγελος συνοδεύεται από τους αστυνομικούς. Εκείνος έχει ένα ειρωνικό ύφος και σφυρίζει έναν σκοπό. Η Αννα θυμάται ότι αυτόν σφύριζε όταν οι δυο τους έκαναν κοπάνα μια μέρα από τη σχολή για να πάνε εκδρομή. «Θα το σκάσει», μονολογεί. Πάει τρέχοντας στο πάρκινγκ του νοσοκομείου όπου βλέπει το αυτοκίνητο της Υβόννης. Μπαίνει μέσα. Αργότερα ο Αγγελος το σκάει παίρνοντας μαζί του την Αννα.

Αυτές ήταν οι εξελίξεις που είδαμε απόψε 23/1 στους Παγιδευμένους και για ακόμη μια φορά η πρωταγωνίστρια της σειράς, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ σόκαρε τους πάντες με τις υποκριτικές της ικανότητες, με τους χρήστες του Twitter να υποκλίνονται στο ταλέντο της (δείτε εδώ με ποιον πασίγνωστο ηθοποιό είναι σε σχέση).

Αποθεώθηκε από το Twitter η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ