Δεν ξέρεις τι να φορέσεις το πρωί; 5 looks για γρήγορο styling

Στυλάτες και κομψές ιδέες όταν δεν έχεις και πολύ χρόνο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν ξέρεις τι να φορέσεις το πρωί; 5 looks για γρήγορο styling

Δεν είναι σίγουρα όλες οι μέρες το ίδιο, σε όλα τα επίπεδα. Όπως ισχύει στα προσωπικά και επαγγελματικά και στη μόδα υπάρχουν πολλές φορές αντικειμενικές δυσκολίες που σε προβληματίζουν, κυρίως στυλιστικές. Τι σημαίνει αυτό; Ξυπνάς το πρωί και δεν ξέρεις τι να φορέσεις, ενώ η ντουλάπα και τα συρτάρια σου είναι γεμάτα με όλων των ειδών τα ρούχα, από τις τάσεις της σεζόν μέχρι τα πιο απλά κομμάτια.

Εδώ λοιπόν χρειάζεται η... Άμεση Δράση που δεν είναι άλλη από την απλή τακτική που ακούει στο όνομα "simplicity", όπερ σημαίνει "απλότητα' και εσύ πρέπει να κινηθείς έξυπνα, επιλέγοντας βασικά κομμάτια. Ας τα δούμε λοιπόν...

Καλοκαιράκι, υψηλές θερμοκρασίες οπότε θέλεις να φορέσεις κάτι άνετο και δροσερό, που δεν θα σε ταλαιπωρήσει στη ζέστη και επίσης θα είναι κομψό και θα σου ταιριάζει. Η αρχή λοιπόν γίνεται με τα βασικά κομμάτια που σίγουρα έχεις σε μια ντουλάπα που... σέβεται τον εαυτό της.

Έξυπνα looks για το καλοκαίρι

Denim σορτς & μπλουζάκι

τζιν σορτσάκι

Τι πιο απλό και βολικό από αυτό το σετ, που εύκολα μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί ως το βράδυ. Αν προτιμάς υφασμάτινο σορτσάκι, δες εδώ τα καλύτερα από το Zara. Θα φορέσεις αθλητικά παπούτσια ή τα πέδιλά σου για ένα πιο σέξι look.

Μάξι φούστα & top

μάξι φούστα

Μεγάλη τάση της σεζόν, οι μακριές φούστες (δες εδώ τις πιο hot από το Zara) αντικαθιστούν επάξια τα φορέματα στις πρωινές και βραδινές εμφανίσεις του καλοκαιριού. Προτίμησε μία με ρίγες που είναι hot trend ή μία εμπριμέ. Το μπλουζάκι από πάνω μπορεί να είναι και cut-out crop, για να σε... ζηλέψουν!

Μπεζ jumpsuit

jumpsuit μπεζ

Η κλασική "στολή εργασίας" (δες εδώ τα must-have του καλοκαιριού) που από μόνη της είναι ένα κομμάτι... πασπαρτού. Θα τη φορέσεις το πρωί με τα αγαπημένα σου sneakers και αργότερα με τα strappy πέδιλά σου. Με μια ζώνη στη μέση θα δημιουργήσεις μια κομψή σιλουέτα.

Wide pants

μπεζ παντελόνι

Τα φαρδιά παντελόνια είναι ευκολοφόρετα και δροσερά και ταιριάζουν πολύ φέτος το καλοκαίρι. Δες πώς θα τα φορέσεις με έξτρα στυλ και στη συνέχεια διάλεξε το δικό σου αγαπημένο, που θα γίνει ένα με το... δέρμα σου όλη τη σεζόν.

Λευκό φόρεμα

λευκό φόρεμα

Κομψό και στυλάτο, θα δημιουργήσεις μαζί του πολλά casual αλλά και feminine looks, που θα σε συνοδεύουν από τοπρωί ως το βράδυ. Απόκτησε ένα σε loose γραμμή ή ένα shirt dress και μεταμόρφωσέ το με ανάλογα αξεσουάρ και παπούτσια.