Φουλ της ρίγας το φθινόπωρο

Τα ριγέ κομμάτια είναι διαχρονικά και πολύ ρετρό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φουλ της ρίγας το φθινόπωρο

Οι ρίγες δεν είναι κάτι νέο στη μόδα. Η ιστορία τους πηγαίνει χρόνια πίσω, αρχικά με τις μαρινιέρες και στη συνέχεια με τα αγαπημένα μοτίβα της Chanel που δεν σταμάτησε ποτέ να τα χρησιμοποιεί σε μπουκλέ υφάσματα. Διαχρονικές και κλασικές, χαρίζουν φινέτσα και έξτρα κομψότητα στις εμφανίσεις μας, ενώ το φθινόπωρο αποτελούν must-have επιλογή σε όλα τα κομμάτια της ντουλάπας μας.

ριγέ παντελόνι

Φέτος οι ρίγες κερδίζουν επάξια μια θέση και στις φθινοπωρινές τάσεις και οι σχεδιαστές τις τοποθετούν σε όλα τα χρώματα και τα μεγέθη στα μοντέλα τους, αναδεικνύοντας τη σημασία που έχουν στη βιομηχανία της μάδας. Σε φούστες, φορέματα, παντελόνια και τοπ, σίγουρα θα έχεις ένα παρόμοιο κομμάτι για να ξεκινήσεις τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις. Ειδικά μια μαρινιέρα, δεν λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα! Μάλιστα μπορείς να τη φορέσεις και με μια φούστα με παγέτες το πρωί!

ριγέ σύνολο

Fashion tips

Τα ριγέ είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να συνδυάσεις prints. Τι σημαίνει αυτό; Εάν είσαι τολμηρό κορίτσι και θέλεις επίσης να είσαι μια πλήρως ενημερωμένη fashionista δεν έχεις παρά να συνδυάσεις ένα ριγέ bottom με ένα floral ή εμπριμέ top και όχι με ένα μονόχρωμο, προκειμένου να δημιουργήσεις ένα look με πολύ ανεβασμένο στυλιστικά... level. Δες, για παράδειγμα, πώς θα φορέσεις τη ριγέ φούστα για να είσαι ενημερωμένο κορίτσι!

  • ριγέ σακάκι
    Head-to-toe stripe looks. Μην κλείνεις το μάτι σε αυτό το outfit, αφού είναι βολικό και έξτρα στυλάτο. Φόρεσε, λοιπόν, ρίγες από πάνω ως κάτω, φροντίζοντας να επιλέξεις διαφορετικό μέγεθος στις γραμμές, συνδυάζοντας πιο λεπτές με πιο φαρδιές ρίγες, αλλά και οριζόντιες με κάθετες.

ριγέ πουκάμισο
3. Κάνε fashion statement με ένα μαντίλι (ή και καπέλο) στο κεφάλι... φουλ της ρίγας ή με μια αντίστοιχη τσάντα και δώσε με αυτό τον τρόπο έξτρα αέρα στις εμφανίσεις σου.

Συνδύασε το τζιν παντελόνι σου (δες εδώ τις τάσεις) με μια κλασική μαρινιέρα ή με ένα ριγέ μπλέιζερ, στο πέτο του οποίου θα βάλεις μια μεγάλη κόκκινη μπουτονιέρα, λουλούδια κατά προτίμηση, έτσι για την... μοδάτη τσαχπινιά.

ριγέ mix'n'match