Με δυο 20άρικα στα Zara θα αγοράσεις το πιο σικάτο παλτό - Βγαίνει σε 3 χρώματα

Από τα πιο οικονομικά που έχουν βγει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με δυο 20άρικα στα Zara θα αγοράσεις το πιο σικάτο παλτό - Βγαίνει σε 3 χρώματα

Και φέτος τα παλτό έχουν την τιμητική τους. Στην αγορά θα τα βρεις σε διάφορα σχέδια, υφάσματα και χρώματα. Όμως εμείς στα Zara βρήκαμε τα πιο οικονομικά, αλλά παράλληλα εντυπωσιακά και σικάτα. Όπως για παράδειγμα, αυτό που θα δείτε παρακάτω και βγαίνει σε 3 διαφορετικά χρώματα.

Πρόκειται για το παλτό με κουκούλα και μακρύ μανίκι. Διαθέτει μπροστινές τσέπες, σταυρωτό κλείσιμο μπροστά με κουμπιά και ασορτί ζώνη. Και αν δεν το θέλεις στο κλασικό μαύρο, βγαίνει σε κόκκινο αλλά και μπεζ.

Το εν λόγω παλτό μπορεί να έχει την κουκούλα του, ωστόσο λόγω του κοψίματος και της ύφανσης του, μπορεί να φορεθεί και για πιο καλό σε μια βόλτα σου βραδινή, πάνω από το φόρεμα σου.

Αν ωστόσο, θα ήθελες κάτι πιο απλό και καθημερινό, τσέκαρε αυτό το παλτό που κοστίζει 30 ευρώ μόνο και μπορεί να φορεθεί παντού.

Αυτό είναι το παλτό των Zara που βγαίνει σε 3 χρώματα

39,95 EUR

Zara παλτό με 40 ευρώ

Συνδύασε το παλτό σε όποιο χρώμα θέλεις με αυτές τις ασύλληπτες μπότες

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara, εντοπίσαμε για εσένα τις πιο στιλάτες λευκές μπότες, οι οποίες δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπουν από τη συλλογή σου φέτος το χειμώνα.

Ποιος είπε πως το λευκό είναι ένα χρώμα που φοριέται μόνο το καλοκαίρι; Ακόμα και το χειμώνα μπορούμε να βάλουμε στην καθημερινότητά μας τα έντονα χρώματα (δες εδώ το πιο στιλάτο πορτοκαλί μπουφάν από τα Zara).

Εμείς μόλις τις είδαμε τρέξαμε να τις αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν μπορείς να σκεφτείς με τι να συνδυάσεις τα ρούχα σου.

Μάλιστα καλό θα ήταν να βιαστείς καθώς το συγκεκριμένο κομμάτι είναι περιζήτητο και ξεπουλάει.

  • ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ
  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΑΖΙΑ
  • ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΜΥΤΗ
  • Τιμή: 119€

Λευκές μπότες Zara

TAGS