Ο Γιώργος Θεοφάνους ξεκίνησε να μετρά αμαρτίες και έχασε 17 κιλά - Η Αγγλική δίαιτα που ακολούθησε

Έχανε ένα κιλό κάθε εβδομάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Θεοφάνους ξεκίνησε να μετρά αμαρτίες και έχασε 17 κιλά - Η Αγγλική δίαιτα που ακολούθησε

17 ολόκληρα κιλά κατάφερε να χάσει ο Γιώργος Θεοφάνους και αποκάλυψε τον τρόπο. Ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης αδυνάτισε πολύ με την βοήθεια της δίαιτας που ακολούθησε, αλλά και μετρώντας τις "αμαρτίες" που έκανε μέσα στην ημέρα.

Έτσι έχασε τα 17 κιλά ο Γιώργος Θεοφάνους

Όπως είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή του Λιάγκα, η δίαιτα αυτή είναι αγγλική και έχασε 17 κιλά με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο:

«Ξεκινάς και μετράς αμαρτίες μέσα στη μέρα… Δεν κάνει να κάνεις πολλές αμαρτίες! Δικαιούσαι να κάνεις 15 αμαρτίες μέσα στη μέρα. Όχι μία πίτσα ή σουβλάκια… Για παράδειγμα ένα κουτάλι λάδι είναι σα δύο αμαρτίες! Από το Μάρτη μήνα σε αυτό το κομμάτι είμαι αναμάρτητος! Έχω χάσει 17 κιλά από το Μάρτη. Ένα κιλό κάθε εβδομάδα! Έχω βιλιαράκι με τις αμαρτίες, θα σου το στείλω… Τρώω πολλά πράγματα και δεν έχει ωράριο», είπε ο συνθέτης που πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Τέλος η «κόντρα» Γιώργου Λιάγκα - Γιώργου Θεοφάνους μετά την συνάντηση τους και την αποκάλυψη για την δίαιτα

Η «κόντρα» που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Γιώργου Θεοφάνους φαίνεται πως έφτασε στο τέλος της.

Συγκεκριμένα, μέσα από το Πρωινό, είχε διαρρεύσει η πληροφορία πως ο Γιώργος Θεοφάνους πρόκειται να συνεργαστεί με τον Τριαντάφυλλο, αναλαμβάνοντας μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη και τον Φοίβο τον νέο του δίσκο.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως δεν ισχύει, μιας και λίγο αργότερα, ο γνωστός συνθέτης έγραψε στο προφίλ του στο instagram: «Δεν έχω κάτι με τον Τριαντάφυλλο ίσα-ίσα συνεργαστήκαμε εξαιρετικά στο just Ποιος λεει αυτές τις ασυναρτησίες; θα ‘θελα να μάθω. ΓΙΝΕΤΑΙ μία εκπομπή να ανεβάζει αυτά τα πράγματα χωρίς καν να επιβεβαιώνει; Έχω χειρουργείο αυτές τις μέρες ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ».

Το επόμενο πρωί μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να παραδεχτεί δημόσια το λάθος του, δίνοντας στον Γιώργο Θεοφάνους όλο το δίκιο, ενώ αποκάλυψε ότι αντάλλαξαν και μερικά μηνύματα οι δυο άντρες μεταξύ τους.

«Τσαντίστηκε ο Θεοφάνους και μας έχει καθυβρίσει δικαίως. Είπαμε κάτι που δεν ισχύει και εμείς μάλιστα το χλευάσαμε. Ο Θεοφάνους μου έστειλε ένα μήνυμα λίγο έντονο, αλλά αρχικά δεν κατάλαβα. Μετά κατάλαβα όμως ότι έχει τσαντιστεί. Αν δεν υπάρχει πρόταση να του γράψει τραγούδια και το βγάλαμε εμείς, δικαίως μετά τσαντίστηκε. Σιγά το ένα, σιγά το άλλο, δεν είναι ωραία αυτή η εικόνα που βγάζουμε».

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής είπε έναρξη της σημερινής εκπομπής: «Ανέβασε τώρα εδώ ο Θεοφάνους μια φωτογραφία. Έκανε την εγχείρηση στο χέρι. Περαστικά στον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος μου είπε: Φίλε, Γιώργο Λιάγκα, απ΄ότι κατάλαβα τα πήρες πιο πολύ εσύ, απ΄ότι εγώ και ευχαριστώ πάρα πολύ που ξεκαθάρισες τα πράγματα εχθές. Ευχαριστώ για την στήριξή σου».

Τέλος η «κόντρα» Γιώργου Λιάγκα - Γιώργου Θεοφάνους