Σοκ στην Κύπρο! Μοντέλο αναγνώρισε τον serial killer! Πώς σώθηκε από θαύμα...

Πώς σώθηκε από τα χέρια του;

Σοκ στην Κύπρο! Μοντέλο αναγνώρισε τον serial killer! Πώς σώθηκε από θαύμα...

Σοκαρισμένη είναι η Κύπρος με τις εξελίξεις για τον serial killer, αφού λίγο μετά την αποκάλυψη για το όνομα του, ένα ακόμα στοιχείο ήρθε στο φως! Συγκεκριμένα, μοντέλο τον αναγνώρισε και περιέγραψε πώς σώθηκε από θαύμα!

Η Θέα μίλησε στην κάμερα του philenews στην Κύπρο για το πώς γνώρισε τον «Ορέστη» μέσω facebook, για τα ραντεβού τους και για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο σπίτι του. Διαβάστε παρακάτω....

Όπως αποκαλύπτει η Θέα, ο «Ορέστης» της μιλούσε για την πρώην σύζυγό του, για τον καλό χαρακτήρα του, αλλά και για τους τελευταίους δεσμούς που είχε μετά τον χωρισμό του και τις… φιλικές σχέσεις που διατηρούσε μαζί τους.

Ο «Ορέστης» είχε προσφερθεί μάλιστα να της ενοικιάσει σπίτι που διατηρεί πάνω από το δικό του και για τελευταία φορά της μίλησε μέσω μηνύματος λίγες ώρες πριν συλληφθεί.

Κύπρος: Ραγδαίες εξελίξεις με τον serial killer! Σταμάτησαν οι έρευνες γιατί...

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί με τον serial killer στην Κύπρο, ο οποίος όπως έγινε χτες γνωστό, ονομάζεται Νίκος Μεταξάς! Γιατί σταμάτησαν οι έρευνες στο φρεάτιο της φρίκης;

Συγκεκριμένα εχτές, οι κυπριακές αρχές ερεύνησαν το φρεάτιο στο Μιτσερό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερα κατέγραψε σκιές. Ρεπορτάζ του sigmalive μετέδωσε πως τα δύο τελευταία χρόνια έχουν χαθεί τα ίχνη 22 Φιλιππινέζων, γεγονός που εγείρει ανησυχία στις αρχές.

Οπως μεταδίδει ο Alpha Κύπρου, οι έρευνες, το απόγευμα της Δευτέρας, σταμάτησαν καθώς ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανακοίνωσε την αναστολή των ερευνών μέχρι νεωτέρας στο φρεάτιο επικαλούμενος λόγους ασφαλείας.

Ο κ. Τράγκολας αναφέρθηκε στην αλλοίωση των δοκών που συγκρατούν τον ανελκυστήρα καθώς έχει διαπιστωθεί μικρή κάμψη των μεταλλικών δοκών που συγκρατούν τα αναβατόρια.

Σήμερα στο σημείο θα μεταβούν αρμόδιοι που θα αξιολογήσουν την κατάσταση και το βαθμό επικινδυνότητας του φρεατίου και θα αποφασισθεί κατά πόσο θα συνεχιστούν οι έρευνες και εάν χρειάζεται να προβούν σε οτιδήποτε επιδιορθωτικά μέτρα ή μέτρα ενίσχυσης του φρεατίου.