Κωνσταντίνα Κούνεβα: «Προσπαθώ να προστατέψω την Ιωάννα, μιλάμε στο τηλέφωνο»

«Η Ιωάννα είναι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Κούνεβα: «Προσπαθώ να προστατέψω την Ιωάννα, μιλάμε στο τηλέφωνο»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Πέμπτης (30/9) η Κωνσταντίνα Κούνεβα, η γυναίκα που είχε δεχτεί επίθεση με βιτριόλι πριν από 13 χρόνια. Σήμερα, έχει συχνή επικοινωνία με την Ιωάννα και προσπαθεί να βρίσκεται δίπλα της σε αυτόν τον Γολγοθά που περνάει.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Κούνεβα εξήγησε πως οι πόνοι από το οξύ μπορεί και να μην περάσουν ποτέ ενώ αποκάλυψε πως η ψυχολογική κατάσταση της Ιωάννας είναι πολύ κακή.

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Κούνεβα για την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Από την πρώτη στιγμή που άκουσα για την επίθεση, μπορούσα να καταλάβω πως νιώθει η Ιωάννα και ήταν δύσκολο και για μένα. Το οξύ σε καίει για 20 μέρες. Αυτές τις 20 μέρες οι γιατροί δεν μπορούν να βοηθήσουν, παρά μόνο ελάχιστα. Οι πόνοι τελειώνουν μετά από χρόνια και ίσως και ποτέ. Είναι μεγάλη απώλεια στη ζωή να έχεις τόσο μεγάλους τραυματισμούς. Ένας καμένος άνθρωπος δεν μπορεί να είναι λειτουργικός. Έχει πολλούς περιορισμούς. Είναι αδύνατον.

Ένα διάστημα έπαιρνα πληροφορίες από τον πατέρα της. Μετά κουράστηκε, τον πονούσε και σταματήσαμε την επικοινωνία. Με βρήκαν κάτι ξαδέλφες της στο facebook και ξαναξεκίνησε η επικοινωνία. Η Ιωάννα κατάφερε μετά από πολύ καιρό να μιλήσει στο τηλέφωνο. Τώρα μιλάμε με την Ιωάννα στο τηλέφωνο. Τις δίνω συμβουλές. Προσπαθώ να την προστατέψω από επιτήδειους.

Η Ιωάννα είναι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Χρειάζεται μεγάλη στήριξη και αρκετή δουλειά. Είναι νέο κορίτσι και είναι αρκετά πειθαρχημένη.

Είναι πολύ ψυχοφθόρο αυτό που κάνει, να βλέπει τη δράστιδα. Μακάρι να την ωφελήσει και ψυχολογικά. Ας ξεκαθαρίσει και κάποια κομμάτια της υπόθεσης.Πρέπει να υπάρξει μεγάλη ποινή για να σταματήσουν αυτές οι επιθέσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Δίκη Βιτριόλι: «Σκάσε! Φίδι ε φίδι! Σκύλα!» - Σκοτωμός μεταξύ της οικογένεια της Ιωάννας και της κατηγορούμενης

Τρομερή ένταση προκλήθηκε πριν από μερικά λεπτά στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι. Συγγενείς της Ιωάννας Παλιοσπύρου, συγκεκριμένα, άρχιζαν να φωνάζουν στην κατηγορούμενη.

Με αφορμή κάτι που σιγοψιθύρισε η Ε.Κό ταν η Ιωάννα είπε: «Σήμερα η κατηγορούμενη με κοίταξε όπως τη μέρα της επίθεσης» ο αδερφός της προχώρησε σε ένα έντονο ξέσπασμα, ενώ ακολούθησε και αυτό της μητέρας της.

Πολιτική αγωγή προς Ιωάννα: Σήμερα η κατηγορούμενη σας είπε κάτι;
Ιωάννα: Όχι. Με κοίταξε στα μάτια όπως εκείνη την ημέρα…
(Κάτι σχολίασε η κατηγορούμενη χαμηλόφωνα)

Αδελφός Ιωάννας: Σκάσε μωρή, που θα μιλήσεις κιόλας!. Φίδι ε φίδι μιλάς. Γ... το ...!
Μητέρα Ιωάννας: Σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας! Μας διέλυσες!

Με τη συνοδεία αστυνομικών ο αδελφός της Ιωάννας βγήκε για λίγο από τη δικαστική αίθουσα για να ηρεμήσει, ενώ η μητέρα της κάθισε στη θέση της. Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Δίκη Βιτριόλι σκοτωμός μεταξύ της οικογένεια της Ιωάννας και της κατηγορούμενης -