Πάτρα: Αυτός είναι ο νέος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τον όρισε η ανακρίτρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Αυτός είναι ο νέος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Φαίνεται πως κανείς δεν θέλει να αναλάβει την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την δολοφονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της. Τελικά όμως βρέθηκε ο άνθρωπος αυτός που θα την υπερασπιστεί μέσα στις δικαστικές αίθουσες. (Δείτε εδώ τι είχε δηλώσει ο πρώτος δικηγόρος της Ρούλας)

Ο νέος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πιο συγκεκριμένα, η ανακρίτρια όρισε δικηγόρο στην 33χρονη, μετά τις διαδοχικές παραιτήσεις δύο ποινικολόγων.

Ο νέος συνήγορος είναι ο Κωνσταντίνος Ζάρδας, ο οποίος πήρε διαβιβαστικό και θα πάει στη ΓΑΔΑ για να επισκεφθεί την κατηγορούμενη.

Ο Μάνος Δασκαλάκης φτάνει στη Αθήνα για την δικογραφία

Ύστερα από τις συνεχόμενες εξελίξεις για την τραγωδία στην Πάτρα, όλοι βρίσκονται σε μεγάλη αναταραχή και περιμένουν τα πορίσματα των ερευνών και ειδκότερα αυτών από τις συσκευές της κατηγορούμενης που, όπως φαίνεται, θα μπορέσουν να την συνδέσουν με τον θάνατο της 9χρονης.

Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, από την άλλη πλευρα, βρίσκεται καθοδόν για την Αθήνα μαζί με τον δικηγόρο του, ώστε να παραλάβει την δικογραφία της υπόθεσης θανάτου της μεγαλύτερης κόρης του Τζωρτζίνας. Ο ίδιος δηλώνει σοκαρισμένος, αλλά τα νέα στοιχεία δείχνουν αμφιβολίες και προς το πρόσωπό του.