Τραγωδία Πάτρα: Βίντεο "σοκ" της Ρούλας Πισπιρίγκου για την Τζωρτζίνα 6 χρόνια πριν

Μιλούσε για το μέλλον της κόρης της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Βίντεο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, ενώ έχουν κυκλοφορήσει και οι φωτογραφίες της από τις πρώτες στιγμές μέσα από την ΓΑΔΑ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, της μεγαλύτερης κόρης της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Η κατηγορία αυτή έρχεται σε αντίθεση με το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε 6 χρόνια πριν, με την 33χρονη να μιλά για την Τζωρτζίνα και για το μέλλον της. Το 2015, δηλαδή, η κατηγορούμενη είχε μιλήσει στην κάμερα του PROFIL TV ως διαιτητής και είχε εκφραστεί με ιδιαίτερη αγάπη για το μικρό της παιδί. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί την σημερινή κατάληξη της οικογένειας.

Οι δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για την Τζωρτζίνα 6 χρόνια πριν

«Ο αθλητισμός πιστεύω είναι το άλφα και το ωμέγα να μεγαλώνεις τα παιδιά με αυτές τις προοπτικές. Η κόρη μου η μεγάλη είναι τρελαμένη με τη μπάλα, οπότε λογικά τη βλέπω να γράφεται στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα με δυο γονείς μέσα στο γήπεδο κάποια από τις δυο θα το επιλέξει», ανέφερε η μητέρα.

Αποκάλυψη "σεισμός" από την ογκολόγο για τον θάνατο της Μαλένας

Οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας, που πέθαναν πριν την Τζωρτζίνα βρίσκονται πλέον στο μικροσκόπιο των ειδικών, με τις τοξικολογικές εξετάσεις της δεύτερης να βγαίνουν καθαρές.

Η ογκολόγος της Μαλένας μίλησε το βράδυ της Πέμπτης 14/4 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για δυο σημαντικά στοιχεία που «καταρρίπτουν» την αιτία θανάτου του παιδιού.

«Η αιτία θανάτου της Μαλένας δεν είναι η ηπατική ανεπάρκεια».

Μάλιστα η ογκολόγος έδωσε δυο σημαντικά στοιχεία: Όπως αναφέρει 24 ώρες πριν τον θάνατο της Μαλένας είχε γίνει βιοχημικός έλεγχος στο ήπαρ του κοριτσιού, ο οποίος είχε βγει καθαρό. Επίσης μέχρι και την τελευταία στιγμή είχε άρτια κλινική εικόνα. «Πώς τότε υπάρχει ηπατική ανεπάρκεια», αναρωτήθηκε.

Σε ερώτηση για το αν λόγω της χημειοθεραπείας θα μπορούσε να προκληθεί ηπατική ανεπάρκεια, απάντησε: «Ακόμα και παιδιά που κάνουν χρόνια χημειοθεραπεία μπορεί να επηρεάζεται το ήπαρ, όμως έχουν άριστη ηπατική λειτουργία. Μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα ένα παιδί άγγελο, ένα παιδί αστέρι, ήταν άρτια η κατάστασή της».

Η ογκολόγος αναφέρθηκε και στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη: «Οι γονείς δεν μου έδωσαν ούτε λεπτό την εντύπωση ότι δεν ασχολούνταν με το παιδί. Αναμένω να καταθέσω στις αρχές».