«Πριν κάνει την απόπειρα...» - Φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκαλύπτει για τις εισαγωγές της κατηγορούμενης στο νοσοκομείο

Η μαρτυρία της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Πριν κάνει την απόπειρα...» - Φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκαλύπτει για τις εισαγωγές της κατηγορούμενης στο νοσοκομείο

Πρόσφατα, έγινε γνωστό μέσα από το T-live πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε συχνά επισκέψεις και εισαγωγές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για προβληματα της υγείας της. Μάλιστα, μία φίλη της επικοινώνησε με την εκπομπή προκειμένου να περιγράψει τα όσα βίωσε η ίδια τον Ιανουάριο του 2012. Οι δηλώσεις της προβλήθηκαν σήμερα Τρίτη 7/6 στο T-live.

Πρόκειται για 16 επισκέψεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και 4 εισαγωγές σε τρεις κλινικές του ίδιου νοσοκομείου από το 2012 έως το 2022. Η πρώτη εισαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Ρίο έγινε στις 20 Ιανουαρίου του 2012 με αιτία εισόδου, φαρμακευτική δηλητηρίαση και διάγνωση εξόδου, βενζοδιαζεπίνες.

Οι δηλώσεις φίλης της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις εισαγωγές της στο νοσοκομείο

Όπως λέει στο T–live η φίλη της 33χρονης, 10 ημέρες μετά, στις 30 Ιανουαρίου, η Ρούλα την επισκέφθηκε στο σπίτι της για να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά της. Εκεί, η συγκεκριμένη γυναίκα κατάλαβε πως η Ρούλα δεν ήταν πολύ καλά καθώς μόλις είχε χωρίσει από μια πρόσφατη σχέση.

Εγώ με την Ρούλα ήμασταν φίλες. Πριν κάνει την απόπειρα αυτοκτονίας βρέθηκε στο σπίτι μου…

-Ναι…

-Γιατί είχε ερωτική απογοήτευση.

-Μάλιστα.

-Βράδυ κάτσαμε, ήπιαμε και έφυγε για το σπίτι της. Κάποια στιγμή το βράδυ την αναζήτησα επειδή ήξερα ότι ήταν χάλια, να δω αν είναι καλά, δεν ήτανε…, δεν μου το σήκωσε το τηλέφωνο και την άλλη μέρα αφού προσπάθησα πολλές φορές να την βρω δεν μου σήκωνε το τηλέφωνο και επειδή την είδα χάλια το μυαλό μου πήγε στο άσχημο.

Για πρώτη φορά, η φίλη της περιγράφει πως βρήκε εκείνο το πρωί τη Ρούλα, τι αντίκρισε και πώς αντέδρασε η οικογένειά της στην εικόνα της Ρούλας με τα χάπια δίπλα της.

Αφού πήγα εκεί πέρα έψαξα δεν μπορούσα να μπω μέσα, κάλεσα τον θείο της που ήξερα που ήτανε και πήγαμε μαζί. Στον δρόμο που πηγαίναμε, πήραμε και την μητέρα της. Παίρνοντας λοιπόν την μητέρα της ανοίγουμε το σπίτι και βλέπουμε την Ρούλα στο κρεβάτι. Δίπλα της είχε αφήσει κάποια χάπια.

Καλέσαμε ασθενοφόρο να την πάρει. Στην διαδικασία αυτή λοιπόν η Ρούλα, πετάγεται η μάνα της και λέω: «πω, πω τι έκανε και αυτά και λέει δεν είναι η πρώτη φορά που το έχει κάνει» και την είδα πολύ παγωμένη την μητέρα της κάτι πραγματικά που με άφησε άναυδη. Τέλος πάντων την φέρνουμε και την βάζουμε στο νοσοκομείο μαζί με την μητέρα της, εγώ έκατσα λίγο, εκείνη έμενε περισσότερο και από τότε και εγώ και στο εξής, εγώ με την Ρούλα δεν ξαναέκανα παρέα.

-Τα χάπια αυτά που είδατε δίπλα της, ήτανε μέσα στο κουτάκι, ήτανε έξω από το κουτάκι, φαινότανε δηλαδή ότι είχε χρησιμοποιήσει κάποια;

Είχε χρησιμοποιήσει, τώρα πόσα ήτανε που να θυμάμαι ρε παιδιά μετά από τόσα χρόνια.

-Είχε τις αισθήσεις της σε τι κατάσταση βρισκόταν;

Όχι δεν είχε τις αισθήσεις της.

-Δεν σας μίλησε καθόλου, ούτε σε εσάς ούτε στη μητέρα της;

Όχι, στο νοσοκομείο άρχισε να συνέρχεται που γίνανε κάποιες πλύσεις στομάχου

Όπως λέει η ίδια, η Ρούλα δεν μπορούσε να δεχτεί την απόφαση του τότε συντρόφου της να χωρίσουν και του δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα, φθάνοντας στο σημείο να τον ακολουθεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο πατέρας του. Μάλιστα, ενώ ο πατέρας του πρώην συντρόφου της νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να έλεγε σε συγγενείς του ότι πάσχει από καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο.

Νέο αίτημα της Πισπιρίγκου για την επανεξέταση του αίματος της Τζωρτζίνας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας καθώς ολοένα και περισσότερα στοιχεία αποκαλύπτονται με γοργούς ρυθμούς για τους τρεις θανάτους των άτυχων κοριτσιών.

Από την άλλη, να τονίσουμε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς έχει κριθεί προφυλακιστέα αφού κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της.

Την ίδια ώρα που η υπεράσπιση της 33χρονης ζητά επίσημα πλέον την επανεξέταση ή επαλήθευση των αποτελεσμάτων από την πρώτη εξέταση του αίματος της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα λοιπόν με το «Live News» ζητήθηκε, με αίτημα προς την ανακρίτρια, να γίνει ένας επανέλεγχος του δείγματος αίματος στο τοξικολογικό εργαστήριο των Χανίων, ένα από τα καλύτερα εργαστήρια της χώρας.