Τραγωδία Τέμπη: «Είδε μέσα στα αίματα ανθρώπους να ξεψυχούν μπροστά της» - Σοκάρει πατέρας 26χρονης που βρέθηκε ζωντανή

Συγκλονίζει η μαρτυρία μέσα από το νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI

Συγκλονίζουν καθημερινές από την ημέρα της τραγωδίας των Τεμπών οι περιγραφές των επιβατών που σώθηκαν, αλλά και των γονέων για το τρόπο που έμαθαν για το γεγονός και εντόπισαν τα παιδιά τους. Ανάμεσα στους γονείς που βρήκε σώα την 26χρονος κόρη τους και ο κ. Βασίλης.

Η περιγραφή πατέρα για την κόρη του που σώθηκε στα Τέμπη

«Πήγα το ίδιο βράδυ και την παρέλαβα από τα Τέμπη σε σοκ. Είναι με μώλωπες, το πρόβλημα είναι ψυχολογικό. Ήταν στο 3ο βαγόνι και είδε μέσα στα αίματα ανθρώπους να ξεψυχούν μπροστά της. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει κάποιους και αυτό την έχει σοκάρει περισσότερο», εξομολογήθηκε αρχκά.

«Βγήκε πηδώντας από το παράθυρο. Είχε το κινητό μαζί της. Εμείς συνειδητοποιήσαμε τι έχει συμβεί τη δεύτερη μέρα και μας έπιασαν τα κλάματα, το σοκ, από τι γλύτωσε το παιδί μας. Είμαστε από τους τυχερούς. Δε θα ήθελα να βρίσκομαι στη θέση των γονιών που έχουν στα χέρια τους μόνο στάχτες», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Εξαϋλώθηκαν οι δίδυμες από την Καλαμπάκα - Η τραγική ιστορία που βίωσαν στη φωτιά στο Μάτι

Συγκλονίζει η μαρτυρία μέσα από το νοσοκομείο

Τραυματίας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του STAR. Όπως αποκάλυψε και σόκαρε, κάποιοι συνεπιβάτες της, απλώς έπαιρναν τις τσάντες τους και έφευγαν από τα βαγόνια χωρίς να βοηθήσουν αυτούς που βρίσκονταν πίσω.

Δείτε επίσης: «Μου είπαν να τηρηθεί εντολή να μην ανοιχτεί το φέρετρο γιατί το πτώμα είναι...» - Ταυτοποιήθηκε σορός 28χρονης

«Ευχαριστώ αυτούς που ήταν εκεί και βοηθούσαν, γιατί υπήρχαν πολλοί που απλώς έπαιρναν τις τσάντες τους και έφευγαν. Και τους φωνάζαμε εμείς που θα πέσουμε. Γιατί τις είχαμε ρίξει κάτω, το δεύτερο βαγόνι γιατί είχαν πέσει οι ρόδες από το βαγόνι και είχε σύρματα και τις ρίχναμε εκεί να μην χτυπήσουμε σε κανένα σύρμα και τις έπαιρναν από εκεί.

Αλλά ήταν και μια κοπέλα που είχε σπασμένο χέρι και βοηθούσε. Μαζί με τον Ανδρέα κουβαλούσαν. Προσπάθησα γιατί εγώ σερνόμουνα. Προσπάθησα να τραβήξω εκεί έναν, ήταν όλος καμένος δεν ξέρω αν τα κατάφερε ίσα που έβγαζε φωνή» περιέγραψε ο φοιτητής.