Υπόθεση Μαντλίν: «Είναι πορνοστάρ!» - Σοκάρουν οι εξελίξεις με την αγνοούμενη κόρη των ΜακΚάν

«Οι αναμνήσεις είναι πολύ θολές»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Υπόθεση Μαντλίν: «Είναι πορνοστάρ!» - Σοκάρουν οι εξελίξεις με την αγνοούμενη κόρη των ΜακΚάν

Χωρίς ανάσα έχουν μείνει οι γονείς της αγνοούμενης κόρης, Μαντλίν τα τελευταία 16 χρόνια. Οι φήμες τους τελευταίους μήνες έχουν φουντώσει με μια Πολωνή κοπέλα, η οποία έμοιαζε αρκετά με την κόρη των ΜακΚάν, αλλά και την δήλωση που είχε κάνει πως αυτή είναι η χαμένη κόρη τους.

16 σχεδόν χρόνια από την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μακάν, ένα θέμα που μαζί με τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνας απασχόλησαν τον βρετανικό τύπο περισσότερο από κάθε άλλο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Jerusalem Post η 22χρονη Τζούλια Βέντελ ισχυρίζεται ότι ήταν και η ίδια θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Γερμανό που οι αρχές έδειξαν ως κύριο ύποπτο για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαία ανατροπή στην υπόθεση Μαντλίν

Επίσης η Πολωνή έχει δημιουργήσει ένα προφίλ στο Instagram, με το όνομα iammadeleinemccan, στο οποίο ανεβάζει φωτογραφίες της από την παιδική της ηλικία στις οποίες δείχνει ότι έχει το ίδιο σημάδι στο μάτι με τη μικρή Μαντλίν και ότι μοιάζει με τους γονείς της εξαφανισμένης Βρετανίδας. Έχει έρθει μάλιστα σε επαφή με τους ίδιους ζητώντας να γίνει εξέταση DNA και να διαπιστωθεί η αλήθεια.

«Οι αναμνήσεις είναι πολύ θολές και όταν μίλησα για αυτές με τους γονείς μου, τα πράγματα δεν ταίριαζαν. Πάντα προσπαθούσαν να αλλάξουν θέμα»

«Ο δάσκαλός μου στο σχολείο είπε ότι δεν πήγαινα πάντα στο σχολείο, αλλά οι γονείς μου επιμένουν ότι πήγαινα. […]Μετά από όλη αυτή τη σύγχυση, άρχισα να κάνω τη δική μου έρευνα, ανακάλυψα τι συνέβη στη Μαντλίν Μακάν και συνέδεσα τις τελείες. Είναι τόσο αγχωτικό να προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους να με πιστέψουν», τόνισε χαρακτηριστικά η Τζούλια Βέντελ.

Εξελίξεις με την υπόθεση της Μαντλίν

Από την άλλη υπάρχει μερίδα του κοινού και των ειδικών που ασχολούνται χρόνια με την υπόθεση εξαφάνισης της ΜακΚάν οι οποίοι θεωρούν ότι υπάρχει κάτι που ενισχύει την άποψη ότι η 21χρονη δεν είναι η Μαντλίν. Και αυτό είναι πως η Τζούλια ήταν πορνοστάρ στο Onlyfans και διατηρούσε λογαριασμούς σε ροζ ιστοσελίδες.

Όσοι ξεκίνησαν έρευνα για το παρελθόν της 21χρονης Πολωνής ανακάλυψαν ότι η 21χρονη έχει αναρτήσει ροζ φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές σε ιστοσελίδες ενηλίκων και ότι διατηρεί και λογαριασμό σε ψευδώνυμο για αναζήτηση ερωτικών συντρόφων.

Στις λεζάντες των δημοσιεύσεων, έγραφαν οργισμένοι οι χρήστες των social media, πως δεν είναι η Μαντλίν, αλλά μια Πολωνή πορνοστάρ.