Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την παραίτηση- «Αφόρητες μέρες...»

Βαριές κουβέντες!

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την παραίτηση- «Αφόρητες μέρες...»
News 14.11.2019 08:05
Follow us on Google News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη υπέβαλε την παραίτηση της από το Δήμο Αθηναίων και έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποδοχή της από τον Κώστα Μπακογιάννη. «Αφόρητες μέρες...»

Συγκεκριμένα, μετά τα όσα έγιναν στην εκπομπή «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» με το σχολιασμό του περιστατικού στο ΑΠΘ, πολλοί ήταν αυτοί που ζήτησαν από τον Κώστα Μπακογιάννη να διώξει την Κατερίνα Γκαγκάκη από την προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις».

Το δημόσιο μήνυμα στον Κώστα Μπακογιάννη: «Η κα Γκαγκάκη δεν πρέπει να μείνει στην θέση της»!

Τελικά η ίδια υπέβαλε μόνη της την παραίτησή της, η οποία έγινε δεκτή χτες από τον Δήμο Αθηναίων.

«Advice to my younger self #60: Κοίτα να δεις λοιπόν πώς θα χουν τα πράγματα.
Θα ‘ρθουν κάποιες μέρες που θα ξημερώνουν σκοτάδι.
Βαριές, αφόρητες, τσιμεντένιες. Μέρες, περίοδοι, στιγμές χωρίς κρατήματα, χειρολαβές και ασφάλεια. Κινούμενη άμμος οι σταθερές, κατακάθια καταιγίδας οι πεπατημένες. Θα τις ξέρεις, θα τις περιμένεις, θα καιροφυλαχτείς. Θα έχεις μάθει άλλωστε μέσα στα χρόνια να ερμηνεύεις τα σημάδια, να διαβάζεις τους οιωνούς, να ανασκουμπώνεσαι, να συγκεντρώνεσαι, να παραμονεύεις.
Θα έχεις μάθει. Ότι μόνο μόνη σου θα αποφασίζεις, μόνο πάνω σου θα ακουμπάς. Μόνο όταν το αξιολογείς η ίδια θα οπισθοχωρείς. Θα έχεις συνηθίσει.

Να μετράς και να μετριέσαι. Να ξεχωρίζεις τους άξιους, τους διάφανους, τους δοτικούς, τους παρόντες. Στα έργα. Στο εδώ, όχι το όταν και το αν. Με τον καιρό θα καταλάβεις. Θα αναγνωρίσεις , θα παραδεχτείς. Ότι θα σαι από αυτές. Που πεισμώνουν. Που επιταχύνουν λαβωμένες. Και θέλουν και διεκδικούν. Χωρίς πλάτες. Δεν ξεχνάνε, περιμένουν.
Που όταν τις πληγώνουν, δίκαια ή άδικα, φωνάζουν από μέσα τους. Πολύ, σπαραχτικά, άγρια. Βουβά. Και αντεπιτίθενται στο χρόνο τους. Μόνες. Με δύναμη, ορμή και πάγο. Με απόσταση και συνέπεια. Με στοιχεία, αλλά χωρίς απωθημένο. Με συναίσθημα προσώπου αλλά καμία έκφραση ψυχής.
Το κατέκτησαν, το τελειοποίησαν. Κι εσύ».

View this post on Instagram

Advice to my younger self #60: Κοίτα να δεις λοιπόν πώς θα χουν τα πράγματα. Θα ρθουν κάποιες μέρες που θα ξημερώνουν σκοτάδι. Βαριές, αφόρητες, τσιμεντένιες. Μέρες, περίοδοι, στιγμές χωρίς κρατήματα, χειρολαβές και ασφάλεια. Κινούμενη άμμος οι σταθερές, κατακάθια καταιγίδας οι πεπατημένες. Θα τις ξέρεις, θα τις περιμένεις, θα καιροφυλαχτείς. Θα έχεις μάθει άλλωστε μέσα στα χρόνια να ερμηνεύεις τα σημάδια, να διαβάζεις τους οιωνούς, να ανασκουμπώνεσαι, να συγκεντρώνεσαι, να παραμονεύεις. Θα έχεις μάθει. Ότι μόνο μόνη σου θα αποφασίζεις, μόνο πάνω σου θα ακουμπάς. Μόνο όταν το αξιολογείς η ίδια θα οπισθοχωρείς. Θα έχεις συνηθίσει. Να μετράς και να μετριέσαι. Να ξεχωρίζεις τους άξιους, τους διάφανους, τους δοτικούς, τους παρόντες. Στα έργα. Στο εδώ, όχι το όταν και το αν. Με τον καιρό θα καταλάβεις. Θα αναγνωρίσεις , θα παραδεχτείς. Ότι θα σαι απο αυτές. Που πεισμώνουν. Που επιταχύνουν λαβωμένες. Και θέλουν και διεκδικούν. Χωρίς πλάτες. Δεν ξεχνάνε, περιμένουν. Που όταν τις πληγώνουν, δίκαια ή άδικα, φωνάζουν από μέσα τους. Πολύ, σπαραχτικά, άγρια. Βουβά. Και αντεπιτίθενται στο χρόνο τους. Μόνες. Με δύναμη, ορμή και πάγο. Με απόσταση και συνέπεια. Με στοιχεία, αλλά χωρίς απωθημένο. Με συναίσθημα προσώπου αλλά καμμία έκφραση ψυχής. Το κατέκτησαν, το τελειοποίησαν. Κι εσύ. #advice #lifequotes #life

A post shared by Katerina Gagaki (@gagakia) on

Έκτακτο: Παραιτήθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη! Τι συνέβη;

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Η Κατερίνα Γκαγκάκη παραιτήθηκε από την Τεχνόπολη και το Δήμο Αθηναίων!

Μετά από το σάλο που έγινε στην εκπομπή "Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα" και το σχολιασμό του περιστατικού που έγινε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, η Κατερίνα Γκαγκάκη αποφάσισε να παραιτηθεί από τις αρμοδιότητες της στην Τεχνόπολη και το Δήμο Αθηναίων.

Κατερίνα Γκαγκάκη: Ζήτησε συγγνώμη με μια φωτογραφία! Τι συνέβη;

Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που είχαν ζητήσει από τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη να διώξει την Κατερίνα Γκαγκάκη από το Δήμο και μεταξύ αυτών και η παράταξη «ΑΘΗΝΑ ΕΣΥ» με τον Πέτρο Γερουλάνο:

«Είχαμε την ελπίδα πως είτε η κα Γκαγκάκη, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, είτε ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Μπακογιάννης, θα αντιλαμβάνονταν την ουσία αλλά και τον συμβολισμό που εμπεριέχει η επίσημη ενασχόληση με τον πολιτισμό της Αθήνας καθώς και τη σημασία του παραδείγματος στο χώρο του πολιτισμού και της πολιτικής, αναλαμβάνοντας με παρρησία και χωρίς τυμπανοκρουσίες τις ευθύνες τους.

Τα πράγματα είναι απλά: Η κα Γκαγκάκη δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της, ως ένδειξη κατανόησης ότι συμπεριφορές όπως η δική της στην επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή δεν έχουν θέση ούτε στον χώρο ευθύνης της, ούτε στην ελληνική κοινωνία».

Σήμερα λοιπόν, η Κατερίνα Γκαγκάκη υπέβαλε την παραίτησή της στον Κώστα Μπακογιάννη, μετά τη συγγνώμη που εξέφρασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

Όλοι χρωστάμε κατά καιρούς μία συγνώμη. Σήμερα εγώ, μία μεγάλη.

Posted by Katerina Gagaki / Κατερίνα Γκαγκάκη on Thursday, 7 November 2019

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Παπανώτα - Γκαγκάκη! «Εσύ πού το ξέρεις μαντάμ;»!

Κατερίνα Γκαγκάκη: Έμεινε άφωνη με ξέσπασμα παρουσιάστριας εναντίον της! «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος»!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share