Άνθιμος Ανανιάδης: "Έσκασε" νέο βίντεο - Άρχισε ξανά να χτυπάει κουδούνια στο κέντρο της Αθήνας

Τι ανέφερε για το προηγούμενο χωρίς γάντια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άνθιμος Ανανιάδης:

Ένα νέο βίντεο του Άνθιμου Ανανιάδη μόλις "έσκασε". Ο ηθοποιός άρχισε ξανά να χτυπάει κουδούνια στο κέντρο της Αθήνας και να συνομιλεί με τους ένοικους της πολυκατοικίας που επισκέπτεται κάθε φορά.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης πριν μερικές μέρες είχε ανεβάσει ένα βίντεο στα social media, στο οποίο χτυπούσε κουδούνια από πολυκατοικίες και μιλούσε με τους ένοικους. Αυτή τη φορά χτύπησε με νέο βίντεο και θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

O ηθοποιός και που έγινε γνωστός μέσα από την σειρά «Μαρία η Άσχημη» θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και κυρίως να ενημερώσει τους δημοσιογράφους που σχολίασαν στο προηγούμενο βίντεο που χτυπούσε κουδούνια γιατί δεν φορούσε γάντια.

Όπως αποκάλυψε το βίντεο γυρίστηκε πριν 5 με 6 μήνες πριν την καραντίνα και τον κορωνοϊού.

Δείτε το νέο βίντεο που ανέβασε ο Άνθιμος Ανανιάδης

«Καραντινιώτες και καραντινιώτισες αυτό μετά και τα τελευταία μέτρα με την απαγόρευση της κυκλοφορίας αυτό είναι και το τελευταίο χτύπημα θυροτηλεφώνου. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε μεταξύ δημοσιογράφων ένα προηγούμενο βίντεο το οποίο πραγματικά βγήκε πέντε έξι μήνες πριν. Που να ξέρω ο άμοιρος ότι θα πρέπει να ακουμπάω θυροτηλέφωνο με γάντια. Χθες όμως όπως βλέπετε τα γάντια μου, εξαιρετικής ποιότητας, λάτεξ, μιας χρήσης, στο πέτο είναι η μάσκα, το μπλε το οινόπνευμα, πήρα αντισηπτικό γερμανικής προέλευσης…».

Στη συνέχεια έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα λεμόνια λέγοντας: «Τα λεμόνια, τα λεμόνια είναι το μόνο φυσικό αντίδοτο που έχουμε ενάντια στον ιό αυτή τη στιγμή», και με τη σύμφωνη γνώμη των επιστημόνων όπως μας ενημέρωσε.Δείτε και το βίντεο που ανέβασε με τον Κώστα Βουτσά

Ο ηθοποιός μετά την διευκρίνιση που έκανε ότι το βίντεο που ανέβασε χτυπώντας κουδούνια χωρίς γάντια ήταν προ μηνών ξαναχτύπησε άλλο κουδούνι αυτή την φορά με γάντια και μάλιστα τους άφησε και λεμόνια.

Δείτε το βίντεο: