Επικρατεί το ξύλο και το μάρμαρο - Η ηλιόλουστη κουζίνα της Tόνιας Σωτηροπούλου

Φωτογραφίες από το εσωτερικό της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Επικρατεί το ξύλο και το μάρμαρο - Η ηλιόλουστη κουζίνα της Tόνιας Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου μπορεί να είναι μια πολυάσχολη γυναίκα σε κάθε περίπτωση όμως θέλει να δημιουργεί ένα όμορφο καταφύγιο, στο οποίο θα καταλήγει στο τέλος της ημέρας μαζί με τον αγαπημένο της Κωστή Μαραβέγια. Οι δύο τους περνάνε μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο και σίγουρα έχουμε καταλάβει πως θέλουν να περνάνε και χρόνο στο σπίτι τους.

Μια τελευταία ανάρτηση του τραγουδιστή μας δείχνει την καλή του να ζωγραφίζει στο πάτωμα του διαμερίσματος της. Έτσι λοιπόν αποσπάμε κάποια πλάνα από το εσωτερικό του, καθώς έχουμε βρει και την πολύ ωραία κουζίνα της Τόνιας. Έχει λευκά, ξύλινα ντουλάπια και καφέ επιφάνειες. Φυσικά είναι εξοπλισμένη με όλα τα μαγειρικά σκεύη, γιατί πως αλλιώς διατηρείται σε φόρμα εκείνη και ο Κωστής;

Η κουζίνα της Τόνιας Σωτηροπούλου

Η κουζίνα της Τόνιας

Η κουζίνα της  Σωτηροπούλου

«Δεν με θεωρώ ούτε ακτιβίστρια ούτε influencer»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 17/3 η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Κυψέλη» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την μητρότητα καθώς την ενοχλεί ιδιαίτερα όταν την ρωτούν πότε θα αποκτήσει παιδάκι.

Από την άλλη η ίδια αναφερόμενη στα social media και την προβολή σημείωσε: "Εγώ προσωπικά σαν άνθρωπος δεν θεωρώ ότι είμαι ούτε ακτιβίστρια ούτε influencer. Έχω κάποιες αρχές στη ζωή μου, είναι πολύ ξεκάθαρες οι γραμμές του τι είναι ηθικό και τι όχι και προσανατολίζομαι πάντα σε αυτό που αγαπάω μέσα από τη δουλειά μου.

Τα social media είναι ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς μου πρώτον, και δεύτερον της επικοινωνίας που μπορείς να έχεις με κόσμο που σε παρακολουθεί. Είμαι ηθοποιός, έχω επιλέξει αυτό το επάγγελμα γιατί προφανώς έχω την ανάγκη να με αγαπούν και να με θαυμάζουν. Θέλω να είμαι ένα πρότυπο που είναι υγιές. χωρίς να είμαι ψεύτικη σε αυτό που πιστεύω.

Όπως κάθε άνθρωπος στην καθημερινότητά του, κάνω το καλύτερο που μπορώ [...] Θα ήθελα να μην έχω social media, αλλά είναι κάτι από το οποίο αντικειμενικά είναι μέρος της δουλειάς μου και το αγαπώ και βγάζω χρήματα. Είναι κι ένας τρόπος να πω μια προσωπική μου άποψη με την οποία θα μπορεί να συνδεθεί κάποιος ή όχι. Δεν συμφωνούν όλοι με όλους”.

Όσο για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια ανέφερε: «Δεν το περίμενα να έχεις τόσο τεράστιο κύμα ουσιαστικής αγάπης. Θα ήταν ψεύτικο από πλευράς μου από τη στιγμή που έχω επιλέξει να κάνω ένα επάγγελμα του οποίου η επιτυχία σε ένα σημείο ταυτίζεται με την προβολή, θα ήταν πολύ ψεύτικο από μέρους μου να πω γιατί υπάρχουν φωτογράφοι ή τι σε νοιάζει.

Μα μόνη σου ανέβασες φωτογραφίες κούκλα μου από τον γάμο σου, τι τί με νοιάζει; Εσύ μου το σερβίρεις στο πιάτο. Είναι ένα κομμάτι της ζωής [...] Τον εαυτό μου δεν τον έχω δείξει ποτέ στο 100% στα social media. Δείχνουμε όλοι εν μέρει ένα πιο ευαίσθητο κομμάτι, ωραιοποιημένο. Δεν είναι έτσι».