Είχε καιρό να ανεβάσει πρόσφατη φωτογραφία - Η νέα ανάρτηση της Σπυροπούλου κρύβοντας την κοιλίτσα της

Το μήνυμα στο κοινό της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είχε καιρό να ανεβάσει πρόσφατη φωτογραφία - Η νέα ανάρτηση της Σπυροπούλου κρύβοντας την κοιλίτσα της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μπορεί να μην σταματά τα νυχτοπερπατήματα και τις βόλτες (δείτε εδώ την πρόσφατη βραδινή της έξοδο με τον σύντροφό της) ωστόσο μέχρι στιγμής έχει επιλέξει να μην δείχνει την εγκυμοσύνη της, και δεν ανέβαζε πρόσφατες φωτογραφίες αλλά κυρίως παλιές.

Το πρωί της Τρίτης 30/ 8ωστόσο, επανήλθε με νέα ανάρτησή της στο Instagram, και πιο συγκεκριμένα με μία selfie, θέλοντας να πει με αυτό τον τρόπο τη δική της καλημέρα στο διαδικτυακό της κοινό, το οποίο την αναζητά τον τελευταίο καιρό, όπως και η ίδια έχει αποκαλύψει.

Η νέα ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Ποζάροντας λοιπόν στον φακό, πάντα γλυκιά και όμορφη, ανέβασε μία selfie γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα της: «Καλημέρα όλη μέρα», χωρίς ωστόσο να φαίνεται κανένα μέρος του σώματός της, παρά μόνο το πρόσωπό της.

 Η νέα ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Πηγή: Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το σπίτι της με τον Σταθοκωστόπουλο

Σε λίγους μόνο μήνες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι. Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την εγκυμοσύνη αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι η παρουσιάστρια δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τίποτα.

Μάλιστα, στις φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φροντίζει να μην αφήνει την κοιλιά της να φαίνεται (δείτε εδώ το τελευταίο στιγμιότυπο που ανέβασε).

Οι δυο τους, λίγο καιρό πριν γίνουν γονείς αποφάσισαν να μείνουν μαζί. Παρόλο που προς το παρόν δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλά στιγμιότυπα από το νέο τους σπίτι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δείξει ποιο είναι το αγαπημένο της δωμάτιο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα υπέροχο καμαρίνι που έχει μέσα στο σπίτι, το οποίο χρησιμοποιεί για βεστιάριο και χώρο μόνο για εκείνη.

Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος σπίτι