«Το μονόπρακτο ήταν άθλιο και...» - Το "άδειασμα" του Δημήτρη Παπανώτα στον Σπύρο Μαρτίκα

«Εμείς μιλήσαμε με τον μπαμπά της Βρισηίδας και είπε ότι όταν αυτή επιστρέψει»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Το μονόπρακτο ήταν άθλιο και...» - Το

Το πρωί της Πέμπτης (12/1) στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν τα στιγμιότυπα του χθεσινοβραδινού επεισοδίου από το Survivor All Star (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση) και όπως ήταν φυσικό, ο Δημήτρης Παπανώτας ξεκίνησε να δίνει "πόνο" με τον σχολιασμό του.

Είναι γνωστό, πως ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή, έχει προκαλέσει και στο παρελθόν με τα σχόλια που κάνει σε οποιοδήποτε θέμα, όπως με την Μαρία Σολωμού, που είχε ξεκινήσει μια κόντρα (δείτε εδώ τον λόγο).

Το "άδειασμα" του Δημήτρη Παπανώτα στο Σπύρο Μαρτίκα

Το δικό του καυστικό σχόλιο προς τον Σπύρο Μαρτίκα έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο γνωστός δημοσιογράφος, με αφορμή το συναισθηματικό ξέσπασμα του παίκτη των Διασήμων (δείτε εδώ τα λόγια του) στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor λόγω της αποχώρησης της συντρόφου του, Βρισηίδας Ανδριώτου, έκανε λόγο για «άθλιο μονόπρακτο».

Ο Δημήτρης Παπανώτας ξεκίνησε δίνοντας συγχαρητήρια για το μοντάζ του αποσπάσματος, φυσικά με καυστικό τρόπο, θέλοντας να ειρωνευτεί τα όσα είπε ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης και για το δήθεν κλάμα που έριξε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε χαρακτηριστικά ότι: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτόν που έκανε το μοντάζ, διότι εκεί που δήθεν έκλαιγε, το κορμάκι σου Βρισηίδα μου, και τον δείχνει πλάνο… αν δείτε πώς έδεσε το πλάνο… το μονόπρακτο ήταν άθλιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας, ξεσπώντας σε γέλια.

«Αλλά χωρίς δάκρυ. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το μονόπρακτο εκεί κάπως δεν μας άρεσε» σχολίασε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εμείς μιλήσαμε με τον μπαμπά της Βρισηίδας και είπε ότι όταν αυτή επιστρέψει, θα αποκαλύψει μόνη της το τι συμβαίνει. Ας ευχηθούμε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό» τόνισε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Δημήτρη Παπανώτα να προσθέτει: «Του είπε η κοπέλα: σε περιμένω γρήγορα, δεν μπορώ χωρίς εσένα. Αυτός δεν φεύγει από ‘κει».