Η Έλενα Κρεμλίδου κατακεραυνώνει το Survivor: «Είχα σοκαριστεί! Υπάρχει πλάνο που είμαι...»

«Δεν έπαιξε ποτέ τίποτα από αυτό!»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/elena_mariposa
Instagram/elena_mariposa

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride παραχώρησε συνέντευξη η Έλενα Κρεμλίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο Survivor, καταγγέlλοντας πως έκαναν πολύ μοντάζ. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως πολλά κομμάτια από αυτά που έχει πει και έχει κάνει δεν τα έπαιξαν, δείχνοντας έναν διαφορετικό ψεύτικο χαρακτήρα της.

Η αποκάλυψη της Κρεμλίδου για το Survivor

«Θυμάμαι ότι, όταν λιποθυμούσα στην αρχή και είχα γενικά πάρα πολλά προβλήματα με το φαγητό, την ηλίαση και όλα αυτά που ζούσα, ήταν συνεχώς θέμα στο Συμβούλιο ότι: αφού δεν αντέχει το σώμα μου, γιατί είμαι εκεί;», αποκάλυψε αρχικά.

«Εκείνη την περίοδο ασχολούνταν όλοι με το πώς είναι το σώμα μου, ότι είμαι πολύ πιο μεγαλόσωμη, ότι έχω πιο μεγάλα μπούτια. Είχα σοκαριστεί. Και θυμάμαι ότι το είχα σχολιάσει, και δεν έπαιξε ποτέ τίποτα από αυτό. Περνούσα μήνυμα στα κορίτσια ότι έχετε δικαίωμα να είστε όπου είστε όπως και να είστε, αγαπήστε το σώμα σας, μην ακούτε τι λένε οι άλλοι... και δεν έπαιξε ποτέ τίποτα από αυτό το κοινωνικό μήνυμα προφανώς. Το μόνο που ήθελαν να δείξουν από την Έλενα είναι ότι είναι μία τεμπέλα influencer, που όλη μέρα και κοιμάται», καταγγέλλει λίγο μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση της για το revenge porn.

«Υπάρχει πλάνο που είμαι όντως ξαπλωμένη με κλειστά τα μάτια και έλεγαν: η Έλενα κοιμάται. Κι εγώ ήμουν πρησμένη και κατακόκκινη από την ηλίαση. Το μοντάζ κάνει θαύματα παιδάκια», συμπληρώνει.

H "παρανομία" που είχε κάνει

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν άκρως αποκαλυπτική. Αποκάλυψε για πρώτη φορά και μερικά γεγονότα από τη δική της εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο.

«Εννοείται ότι θα έμπαινα ξανά στο Survivor, αν μου το πρότειναν. Δεν θα με άφηναν να μείνω για πολύ εκεί μέσα. Έχουν κατοχυρώσει όλοι τις θέσεις αλλά για το 2βδόμαδο που θα με άφηναν, γιατί όχι;

Εγώ δεν είμαι καλή ούτε σε διαγώνισμα να κλέψω, όχι τώρα σε φαγητό. Είμαι πολύ κακιά σε αυτό...

Υπήρχαν ευκαιρίες αλλά όχι. Αν μου δώσει όμως κάποιος το κινητό και δεν με βλέπει κανείς, γιατί όχι; Ένα πράγμα έκανα μόνο… τώρα να το πω; Ωραία λοιπόν, όταν επέστρεψα για να χαιρετήσω, επειδή είχα ήδη βγει, τους πήγα λίγο φαΐ έξτρα. Το έκρυψα μέσα στην τσάντα μου.

Είχα ήδη βγει, οπότε μου είχαν δώσει να φάω. Και τι κατάλαβα; Μου είπαν ότι αν έμενα θα με ψήφιζαν να φύγω. Οπότε μου λέει καλά που φεύγεις μόνη σου, γιατί εμείς θα σε ψηφίζαμε. Το είχα στη τσάντα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Κρεμλίδου.