Έλενα Λιλιοπούλου: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor 4

"Υπάρχει ένα αίσθημα πικρίας"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλενα Λιλιοπούλου: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor 4

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει μέσα από spoil, η Έλενα Λιλιοπούλου την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει από το Survivor, καθώς όπως είπε δεν άντεχε να βρίσκεται μακριά από την οικογένειά της, δείτε εδώ το βίντεο.

Το βράδυ της Τετάρτης 6/1 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο φωτογραφικός φακός του Υouweekly.gr βρέθηκε εκεί και την απαθανάτισε, δείτε εδώ τις φωτογραφίες. Λίγες ώρες αργότερα η ίδια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram

Η ανάρτηση της Λιλιοπούλου μετά την επιστροφή της από το Survivor

"Για αρχή θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να έχετε μια υπέροχη νέα χρονια γεμάτη υγεία!!

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα αγάπης και στήριξης που έλαβα, ομολογώ πραγματικά ότι δεν το περίμενα. Μοναδικό συναίσθημα, έπειτα να δηλώσω ευλογημένη για την εμπειρία που έζησα έστω και για τόσο λίγο ήταν εκπληκτική αν και δεν σας κρύβω ότι υπάρχει το συναίσθημα πικρίας καθώς δεν μου έδωσαν τον απαραίτητο χρόνο κι έτσι αποχώρησα αμέσως.

Δεν πειράζει όλα για κάποιο λόγο γίνονται, όλα για καλό, μπορεί να μην τα κατάφερα στο Survivor όμως συνεχίζω δυνατά στην έξω ζωή. Χαρούμενη θα πω πως είμαι που επέστρεψα πίσω στους δικούς μου ανθρώπους. Θέλω να ευχηθώ επίσης καλή επιτυχία στους παίκτες που συνεχίζουν και μάχονται στο δυνατό αυτό παιχνίδι επιβίωσης.

Και επειδή υπήρξα μαχήτρια θα συνεχίσω να στηρίζω την ομάδα μου σαν τηλεθεάτρια πλέον μέχρι το τέλος"., έγραψε

Έλενα Λιλιοπούλου πρώτη ανάρτηση Survivor

Πράγματα που δεν ξέραμε για την Έλενα Λιλιοπούλου

Η «Μαχήτρια» πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης είχε πει πως θα της λείψει πολύ η οικογένεια της και οι φίλοι της, και πως είναι πολύ επιφυλακτική σχετικά με τους ανθρώπους που την πλησιάζουν καθώς δεν αντέχει το ψέμα και τη διπροσωπία.

Έλενα Λιλιοπούλου Survivor

Η Έλενα είναι 24 ετών εργάζεται σε φούρνο και σπουδάζει προπονητική. Από μικρή ηλικία ασχολείται με την ενόργανη και όταν έχει ελεύθερο χρόνο, κάνει βάρη αλλά και crossfit. Είναι μια δυναμική γυναίκα και όπως έχει αναφέρει έχει και αίσθηση του χιούμορ!

Έλενα Λιλιοπούλου instagram