Survivor 4: Το μήνυμα του Βασίλη Ζούλια στον Περικλή Κονδυλάτο

"Όλοι όσοι σε ξέρουμε καλά ξέρουμε κατά βάθος πως είσαι ένα γατάκι σαλονιού"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Το μήνυμα του Βασίλη Ζούλια στον Περικλή Κονδυλάτο

Οι δυο τους είναι συνεργάτες και χρόνια φίλοι! Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor», παρακολουθήσαμε την κόκκινη ομάδα -όπως πολύ σωστά σας είπε το youweekly.gr - να κερδίζει επιτέλους το έπαθλο επικοινωνίας και οι παίκτες να διαβάζουν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα.

Λίγο πριν αποχωρήσει, λοιπόν, από το παιχνίδι ο Περικλής Κονδυλάτος είχε τη χαρά να διαβάσει το μήνυμα στήριξης που του έστειλε ο Βασίλης Ζούλιας.

Τι έγραψε ο Βασίλης Ζούλιας στον Περικλή

«Θυμήσου εκεί μέσα... να δέχεσαι αυτά που δεν μπορείς να αλλάξεις, να βρίσκεις κουράγιο να αλλάζεις αυτά που μπορείς και πάνω από όλα να έχεις τη ΣΟΦΙΑ να γνωρίζεις τη διαφορά. Όλοι όσοι σε ξέρουμε καλά, ξέρουμε ότι κατά βάθος είσαι ένα γατάκι σαλονιού... που όμως εύκολα γίνεται αγριόγατα της ζούγκλας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Ζούλιας.

Ζούλιας σε Κονδυλάτο Survivor

«Νομίζω ήταν βάσει σεναρίου οι αντιδράσεις του»

Ο Βασίλης Ζούλιας, πριν από λίγες ημέρες, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ευτυχείτε» και η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να τον ρωτήσει για την πορεία του Περικλή Κονδυλάτου στο «Survivor 4».

Μάλιστα, πρόβαλαν και πλάνα με το πώς ήταν πριν μπει στο παιχνίδι, αλλά και πώς είναι τώρα εμφανισιακά ο παίκτης της κόκκινης ομάδας, θέλοντας να δείξουν πόσο έχει αδυνατίσει.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το γεγονός ότι οι τόνοι και οι αντιδράσεις του Περικλή έχουν πέσει, ο Βασίλης Ζούλιας δεν δίστασε να πει πως πιστεύει πως όλα ήταν βάσει σεναρίου.