Κωνσταντίνος Βασάλος: «Φέτος το παιχνίδι πρέπει να λέγεται "Survivor όλα στη φόρα"»

Εμείς πάντως θα συμφωνήσουμε..

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: «Φέτος το παιχνίδι πρέπει να λέγεται

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι φανατικός τηλεθεατής του Survivor 4 και καθημερινά βλέπει όλα επεισόδια και δεν διστάζει να σχολιάσει με αιχμηρές αναρτήσεις προς διάφορους παίκτες.

Χθες, βλέποντας την επίθεση που έγινε στον Τριαντάφυλλο πριν το αγώνισμα, από τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο, δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός. Αφού μέχρι και το Twitter πήρε "φωτιά".

Δημοσίευσε λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο και έγραψε «Φέτος το παιχνίδι θα έπρεπε να λέγεται "survivor όλα στη φόρα». Σκεφτείτε να είχε 24ωρη τηλεοπτική κάλυψη».

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Φάουλ του Τζέιμς που «άδειασε» Αλέξη και Κρις και ζήτησε ανταλλαγή με Ηλία»

Το επεισόδιο του Survivor παρακολούθησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και σχολίασε όπως και όλοι οι υπόλοιποι το συμβούλιο.

Μάλιστα θέλησε να τοποθετηθεί όσον αφορά το γεγονός πως ο Τζέιμς ζήτησε την ανταλλαγή του Αλέξη και του Κρις με τον Ηλία αλλά και την απόφαση τους να μην συμμετέχουν στο αγώνισμα.

«Φάουλ του James που τους αδειάζει μπροστά σε όλους και ζητάει να τους ανταλλάξει με τον Ηλία!

Φάουλ όμως και των Chris – Αλέξη, εφόσον λειτουργεί ατομικά δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο αφήνοντας εκτεθειμένη την ομάδα με 2 πέναλτι. Παίξε για τους δείξεις ποιος είσαι.», έγραψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

βασάλος σχολιάζει survivor

Survivor 4 - Βασάλος για Μπάρτζη: "Έχουν περάσει και δυο μήνες απραξίας, λογικό!"

Στο επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε την Μπλε ομάδα να έχει μια δική της, λίγο παράξενη τακτική θα έλεγε κανείς, για να καταφέρει να κερδίσει το αγώνισμα (που τελικά δεν τα κατάφερε). Για την ακρίβεια ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης κουνιόντουσαν έντονα πάνω στην δοκό προσπαθώντας να κάνουν τον αντίπαλό τους να χάσει την ισορροπία του, κάτι που προφανώς σχολιάστηκε πολύ στα social media.

Ένας από αυτούς που... δεν το άφησαν να πέσει κάτω ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος που ουκ ολίγες φορές έχει σχολιάσει το φετινό παιχνίδι.

Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού ανεβάζοντας ένα story που έδειχνε τον Μπάρτζη να κάνει την συγκεκριμένη κίνηση, έγραψε χαρακτηριστικά:

"Έχουν περάσει και δυο μήνες απραξίας, λογικό! Ο Τριαντάφυλλος δεν έχει ανάγκη, πήγε στο δάσος!"

Βασάλος Survivor 4 για Μπάρτζη

Υπενθυμίζοντας κιόλας στο κοινό τι είχε πει ο Τριαντάφυλλος ότι θα κάνει την ημέρα των ερωτευμένων σκεπτόμενος την γυναίκα του που τόσο πολύ του λείπει!