Survivor 4: To κόλπο του Ατζούν για να κρατήσει ψηλά την τηλεθέαση μετά την αποχώρηση του Παππά

Τα τραβάει όλα από τα.... μαλλιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: To κόλπο του Ατζούν για να κρατήσει ψηλά την τηλεθέαση μετά την αποχώρηση του Παππά

Λίγο η αποχώρηση του Αλέξη Παππά, λίγο το άνοιγμα της εστίασης, ο Ατζούν φοβήθηκε μήπως δει την τηλεθέαση του Survivor 4 να κατρακυλά προς τον πάτο. Για αυτό, μαζί με την παραγωγή, βρήκαν ένα νέο κόλπο για να παραμείνει το παιχνίδι στα ύψη και να συνεχίσει να έχει ενδιαφέρον.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα βλέπουμε να έχει ξεσπάσει πόλεμος απέναντι στον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη. Τους έχουν κατηγορήσει για δωροδοκία, αλλά και χθες πως έδωσαν τον αγώνα στους Κόκκινους. Ωστόσο, όλοι είναι εναντίον τους καθώς όπως είπαν δεν τους αρέσει που... αλληλοστηρίζονται.

Αυτό είναι το κόλπο για να κρατήσουν υψηλά την τηλεθέαση του Survivor 4

Survivor 4 SKAI

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο κόλπο! Όπως είδαμε από το χθεσινό 3/5 επεισόδιο, τραβούν τα πάντα "από τα μαλλιά"! Όπως την σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη. Αφού για δεύτερη φορά τους είδαμε σε τρυφερές στιγμές, την ώρα που από πίσω έπαιζε το τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη που είχε μάλιστα την ονομαστική του εορτή.

Επίσης, η στιγμή που ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Ηλίας Μπόγδανος γδύθηκαν και έπεσαν στην θάλασσα γυμνοί, ήταν ένα γεγονός που σχολιάστηκε πολύ έντονα στα social media. Κάποιοι γέλασαν, κάποιοι όμως χαρακτήρισαν την εικόνα γελοία. Ενώ, θύελλα έφερε και το φιλί στο στόμα του Τριαντάφυλλου με τον Ηλία την ώρα του αγωνίσματος.

Με λίγα λόγια ο Ατζούν κάνει τα πάντα με σκοπό τα νούμερα να μείνουν σταθερά πάνω από το MasterChef 5 και τις Άγριες Μέλισσες, που είναι οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές του στην prime time ζώνη. Αφού πλέον εμμονικούς μεγάλους τσακωμούς δεν έχουμε, έχει ρίξει όλο το ενδιαφέρον σε αστείες στιγμές και... προσωπικές σχέσεις.

Χθες 3/5 στην τηλεθέαση, το Survivor 4 κατάφερε να βγει νικητής, ωστόσο λόγω του Πάσχα απέναντι του δεν είχε το ριάλιτι μαγειρικής. Το μεγάλο ντέρμπι λοιπόν θα το δούμε αύριο και αν τελικά το κόλπο του θα πιάσει!