Survivor 4 trailer 26/5: Απόψε "σταυρώνεται" ο Σάκης Κατσούλης

"Ο ψεύτης, ο ψεύτης! Διαβασμένος παπαγαλία μπήκε, ταμάμ για τον τελικό"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 26/5: Απόψε

Μετά την αποκαθήλωση του Τριαντάφυλλου, απόψε στο Survivor θα παρακολουθήσουμε τον Σάκη Κατσούλη να γίνεται στόχος για τους συμπαίκτες του!

Η αρχή έγινε πριν από λίγες ημέρες, όταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος τον έδωσε υποψήφιο προς αποχώρηση! Μπορεί να κάναμε ένα μικρό διάλειμμα από τα ξεμαλλιάσματα στην παραλία με την είσοδο των Τούρκων παικτών στο παιχνίδι αλλά... από σήμερα επιστρέφουμε στην κανονικότητα!

Γιώργος Ασημακόπουλος και Καρολίνα εναντιώνονται στον Σάκη και τον "καρφώνουν" με τις δηλώσεις τους στην κάμερα!

Μεταξύ άλλων θα έχουμε και αγώνισμα επάθλου για Μπλε και Κόκκινους. Έχουμε πει και θα υπενθυμίσουμε ξανά πως αυτή την εβδομάδα δεν υπήρξε ασυλία ούτε θα δούμε αποχώρηση. Μαϊάμι το έπαθλο για απόψε. Σας το είχαμε γράψει εδώ και πολλές μέρες. Ξέρουμε και ποια ομάδα κερδίζει. Τι άλλο να σας πούμε πια;

Τα υπόλοιπα στο αποψινό επεισόδιο αν και... το βλέπετε ακόμα; Γιατί τα ποσοστά που καταγράφονται στα μηχανάκια της AGB άλλο δείχνουν. Σε απόγνωση ο Τούρκος παραγωγός. Ξαναφέρνει την ίντριγκα στο παιχνίδι μπας και πάρει μπρος η κατάσταση.

Το αποψινό 26/5 επεισόδιο του Survivor 4

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils

Ο Ατζούν διπλασίασε τις αμοιβές Σάκη - Μαριαλένας

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό, και συγκεκριμένα του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα, ο Τούρκος παραγωγός έχει κάνει ειδική συμφωνία με την Μαριαλένα και τον Σάκη.

«Ο Acun Ilicali είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη ανατροπή με τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Όλοι οι παίκτες έκαναν μια συμφωνία για ένα εφάπαξ ποσό, μετά την αποχώρηση του Τζέιμς και του Νίκου. O Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συναντήθηκαν με στέλεχος της παραγωγής και έκαναν μεμονωμένη, δική τους συμφωνία. Διπλασιασμός του ποσού και θα το πάρουν με τη μορφή bonus στο τέλος του reality, την εβδομάδα που θα αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η Μαριαλένα παίρνει 500 ευρώ την εβδομάδα και τώρα θα πάει στα 1,000 και ο Σάκης από τα 1,500 πάει στις 3,000 την εβδομάδα», είπε ο δημοσιογράφος.