Survivor 4 - Παπαδόπουλος: «Είναι άδικο να είναι μέσα ο Ντάφυ και όχι εγώ, Ελίζαμπεθ, Κοψιδάς, Τζέιμς και Μπάρτζης»

Τον πετσόκοψε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Παπαδόπουλος: «Είναι άδικο να είναι μέσα ο Ντάφυ και όχι εγώ, Ελίζαμπεθ, Κοψιδάς, Τζέιμς και Μπάρτζης»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε για τους μήνες που πέρασε στον Άγιο Δομίνικο λόγω Survivor 4, αλλά και την περίοδο που είδε τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου να αλλάζει εντελώς μετά την ημέρα που τον έβγαλε υποψήφιο ο Κόρομι.

Όσα αποκάλυψε ο Παπαδόπουλος για Survivor 4 και Τριαντάφυλλο

«Όλοι μας κάνουμε λάθη, δεν αποτελώ εξαίρεση. Αλλά ξέρω ποια είναι και έχω ζητήσει συγγνώμη για αυτά. Ευτυχώς είχα την ψυχραιμία και τα κατάλαβα την ώρα που έπρεπε, δεν τα άφησα να με «ρουφήξουν». Το παιχνίδι σε γονατίζει, πρέπει να έχεις ψυχραιμία για να καταλάβεις το λάθος και να πεις ότι ξεφεύγεις. Ο Τριαντάφυλλος, για παράδειγμα, δεν είχε αυτήν τη συμπεριφορά από την αρχή. Του βγήκε όταν ψηφίστηκε για πρώτη φορά από τον Κόρο. Τότε γονάτισε και δεν είχε την ψυχραιμία να σηκωθεί και να αλλάξει. Τον απορρόφησε το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά στο 7 ΜΕΡΕΣ TV.

Και συνέχισε: «Δεν είναι μόνο ένας αυτός που αδικήθηκε. Η πρώτη ήταν η Ελίζαμπεθ, η οποία δεν πρόλαβε να δείξει πράγματα, βγήκε από σπόντα, κατά τύχη. Ο δεύτερος ήταν ο Κοψιδάς. Δεν περίμενα ότι θα έφευγε και δεν το άξιζε. Εγώ επίσης δεν άξιζα να φύγω, θα μπορούσα να μείνω κι άλλο. Και βέβαια ο Τζέιμς με τον Νίκο. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι άδικο να μένει ο Τριαντάφυλλος και είμαστε έξω εμείς οι πέντε. Μπορεί να φτάσει και στον τελικό έτσι όπως πάει».

Survivor 4 Παπαδόπουλος

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Τα ποσοστά τηλεθέασης του Survivor εδώ και εβδομάδες έχουν αρχίσει να παίρνουν την κατιούσα! Η αποχώρηση του Τζέιμς και του Νίκου Μπάρτζη ήταν η αρχή της κατηφόρας και η σημερινή 2/6 θα είναι μάλλον το τέλος του ριάλιτι!

Η "αγία τριάδα" είναι υποψήφια προς αποχώρηση για ακόμα μια εβδομάδα. Ο Τριαντάφυλλος για 11η φορά βρίσκεται στον τάκο - έχει σπάσει κάθε ρεκόρ πραγματικά! Βγήκε από την κάλπη. Οι συμπαίκτες του είναι ανένδοτοι, είναι ο πιο αδύναμος κρίκος αγωνιστικά και το ξέρουμε όλοι, το βλέπουμε όλοι, τα φαινόμενα σε κάποιες περιπτώσεις ποτέ δεν απατούν.

Από την άλλη κοντραρίζεται με τον φίλο του και πιο δυνατό παίκτη του Survivor για φέτος, τον Σάκη Κατσούλη. Τον έδωσε η Καρολίνα την Δευτέρα που πήρε την ασυλία κι αυτός ανταπέδωσε την Τρίτη που κατάφερε να πάρει το τοτέμ και να την τραβήξει μαζί του στον τάκο! Επίσης, την Τρίτη η κάλπη έβγαλε υποψήφια την Μαριαλένα. Εξίσου αναμενόμενο.

Δεν θα μακρηγορήσω άλλο, λοιπόν! Ξέρετε πως τα spoils τον τελευταίο καιρό μας έχουν βασανίσει αρκετά! Ο Ατζούν προσπαθεί να εντοπίσει τις διαρροές γιατί βλέπει τα ποσοστά στην AGB να πέφτουν και θέλει να ιντριγκάρει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κι όπως καταλαβαίνετε, αν κυκλοφορεί το αποτέλεσμα ώρες πριν είναι λιγάκι δύσκολο κάτι τέτοιο να συμβεί...

Επικοινώνησα πρωί πρωί με τον άνθρωπό μου στον Άγιο Δομίνικο και μου το πέταξε την βόμβα! Οι πρώτες πληροφορίες βγάζουν εκτός παιχνιδιού τον ΤΡΙΑΝΤΆΦΥΛΛΟ! Ναι, καλά διαβάσατε! Εδώ και καιρό οι τηλεθεατές - ή μάλλον μια μερίδα τηλεθεατών - θεωρεί πως έφτασε η ώρα να φύγει. Έμεινε πολύ για τα όσα προσέφερε - τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο.

Αυτό που δεν μου ξεκαθάρισε ακριβώς, ωστόσο, ο άνθρωπός μου είναι αν θα βγει από την ψηφοφορία ο Τριαντάφυλλος ή αν θα αποφασίσει να φύγει μόνος του. Στις διαδικτυακές ψηφοφορίες η Μαριαλένα βγαίνει τελευταία, γι' αυτό κρατήστε μια πισινή...