Survivor 5: Φεύγει για Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Λιανός - Η φωτογραφία μαζί με τους συνεργάτες του

Τελευταία μέρα στη δουλειά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Φεύγει για Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Λιανός - Η φωτογραφία μαζί με τους συνεργάτες του

Το The Voice ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/12) και έτσι οι υποχρεώσεις του Γιώργου Λιανού με το show έχουν ολοκληρωθεί. Ο αγαπημένος παρουσιαστής θα αναχωρήσει λοιπόν σύντομα για τον Άγιο Δομίνικο, για τον πέμπτο κύκλο του Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός πραγματοποίησε λοιπόν την τελευταία του εκπομπή και στον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο κάνει εκπομπή μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο και έτσι οι συνεργάτες του θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ανέβασαν λοιπόν στο Instagram μία πολύ όμορφη φωτογραφία, από το στούντιο και είπαν το δικό τους "αντίο" στον καλό τους φίλο που θα λείψει τους επόμενους μήνες.

Η τελευταία ανάρτηση με τον Γιώργο Λιανό πριν την αναχώρηση για το Survivor 5

«Το φιλαράκι μας φεύγει για Άγιο Δομίνικο, να περάσεις τέλεια, να προσεχείς και να μας σκέφτεσαι!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Παναγής Τζωρτζάτος.

Η ατάκα του Ρουβά στο The Voice και τον Λιανό που "πρόδωσε" τη συμμετοχή του αδερφού του στο Survivor 5

Ο μεγάλος τελικός του The Voice πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/12) και λίγο πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή, ο Σάκης Ρουβάς με μία ατάκα του "πρόδωσε" τη συμμετοχή του αδερφού του στο Survivor 5.

Το όνομα του Απόστολου Ρουβά ακούγεται εδώ και καιρό για την ομάδα των Διάσημων, ωστόσο όπως όλα δείχνουν πλέον η συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης είναι οριστική.

«Λοιπόν, ακούστε ιδέα! Φεύγουμε όλοι μαζί για τον Άγιο Δομίνικο και κάνουμε όλοι μαζί παρέα το πάρτι έναρξης του Survivor! Ατζούν, με ακούς; Πάρτι έναρξης στον Άγιο Δομίνικο. Έτσι, να δω και το αδελφάκι μου», είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς.

Μόλις τον άκουσε ο Γιώργος Λιανός έτρεξε να το "μαζέψει", λέγοντας: «Το ‘σκασε, το ‘σκασε», με τον τραγουδιστή να απαντά: «Δεν είπα τίποτα».