Survivor 5: Το "καυτό" πλάνο της Σοφιάννας που δεν κόπηκε στο μοντάζ - Πρώτο θέμα συζήτησης

Ξαπλωμένη στην άμμο με το μαύρο μπικίνι της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Το

Φέτος τα κορίτσια του Survivor 5 είναι τα πιο εντυπωσιακά κάθε άλλου κύκλου με μερικές από αυτές να είναι η Σοφιάννα Αβραμάκη. Τόσο λόγω του έντονου χαρακτήρα της αφού έχει συμμετάσχει σε πολλούς καβγάδες, όσο και λόγω της ομορφιάς της και του γυμνασμένου σώματος της.

Πέρα λοιπόν από τις εντάσεις που όταν τις βλέπουν οι κάμεραμαν τρέχουν για να τις τραβήξουν, έχουν δείξει και πολλά "καυτά" πλάνα από τις παραλίες.

Το "καυτό" πλάνο της Σοφιάννας στο Survivor 5

Ένα από αυτά προβλήθηκε στο επεισόδιο του Σαββάτου 29/1, όταν η Σοφιάννα έκανε ηλιοθεραπεία στην παραλία ξαπλωμένη στην άμμο.

Το 'καυτό' πλάνο της Σοφιάννας στο Survivor 5 που δεν κόπηκε στο μοντάζ

Το 'καυτό' πλάνο της Σοφιάννας που δεν κόπηκε στο μοντάζ του Survivor

Ποια είναι η Σοφιάννα Αβραμάκη

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1995. Είναι φυσικοθεραπεύτρια στο επάγγελμα και ασχολείται με την κολύμβηση από πολύ μικρή ηλικία. Έρχεται στο Survivor γιατί θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές και τα όρια της, καθώς επίσης και για να ξεπεράσει τυχόν φοβίες.

Είναι πολύ αυθόρμητη και άκρως «εκρηκτική». Ένα πράγμα που δεν θα αντέξει να αντιμετωπίσει στην καλύβα της παραλίας δεν είναι η πείνα αλλά η… ακαταστασία! Εάν κερδίσει το έπαθλο θα βοηθήσει τη μητέρα της να ζήσει σε ένα άνετο σπίτι και να φτιάξει ένα σύγχρονο χώρο αποκατάστασης για φυσικοθεραπεία και εκγύμναση αθλητών.

Σοφιάνα Αβραμιάκη Survivor 5

Τι θα δούμε απόψε 31/1 στο Survivor 5

Πολλά τα χτυπήματα για τον αγρότη, μια η Μυριέλλα που τον άδειασε και δεν τον θέλει πια, μια που μπορεί κα να φύγει, η ψυχολογία του στα πατώματα! Ο Σάββας παίζει μεγάλο ρόλο σε κάποια από αυτά τα χτυπήματα. Καθοδηγεί - θα έλεγε κανείς - την ομάδα εναντίον του Γιώργου γιατί θέλει το καλό της...

Όσο άσχημο και να είναι το κλίμα, ωστόσο, στην καλύβα των Μαχητών ο αγρότης έχει πείσμα και απόψε θα μπει ξανά στον στίβο μάχης να αγωνιστεί για το μπλε πανί και για την δεύτερη ασυλία! Όπως γνώριζα εδώ και μέρες από τις πηγές μου οι ασυλίες αυτή την εβδομάδα θα πάνε μια προς μία... Δεν το λέω ακόμα με σιγουριά αλλά κρατήστε το (θα επανέλθω αργότερα με σίγουρο spoil). UPDATE: Δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει απόψε!

Αν συμβεί αυτό και οι Διάσημοι βγουν στον τάκο σήμερα η Μυριέλλα λογικά θα έχει μια θέση στους υποψήφιους δίπλα στον Κατσαούνη... Αυτό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

Αναμένουμε μέχρι να έρθει η 100% έγκυρη πληροφόρηση στο Youweekly.gr! Μέχρι τότε δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου παρακάτω...