Τα πέταξαν όλα - Τα ακατάλληλα πλάνα Σοφιάννας και Σταυρούλας στο Survivor 5 που δεν κόπηκαν στο μοντάζ

Ξεπέρασε κάθε φαντασία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πέταξαν όλα - Τα ακατάλληλα πλάνα Σοφιάννας και Σταυρούλας στο Survivor 5 που δεν κόπηκαν στο μοντάζ

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι τα... ανάρμοστα πλάνα του φετινού Survivor 5, με τον σκηνοθέτη να επιλέγει να προβάλλει πάντα τα πιο τζούσι! Σούσουρο λοιπόν έχει δημιουργηθεί ξανά με ένα συγκεκριμένο πλάνο που προβλήθηκε στο χθεσινό 5/3 επεισόδια -δείτε εδώ τα highlights- με πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά την Σοφιάννα και την Σταυρούλα.

Οι δύο παίκτριες των Μαχητών ξοδεύουν πολύ συχνά χρόνο στην παραλία κάνοντας ηλιοθεραπεία και αυτό φαίνεται έντονα, μιας και όλες είναι αρκετά ηλιοκαμένες.

Στο χθεσινό λοιπόν επεισόδιο, οι δύο παίκτριες έβγαλαν τα πάνω μαγιό τους και απόλαυσαν την ηλιοθεραπεία, ωστόσο το θέαμα δεν το λες και τόσο κατάλληλο μιας και είχαν βγει όλα στη φόρα.

Πλάνα από την ηλιοθεραπεία Σοφιάννας - Σταυρούλας στο Survivor 5

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε 6/3 το πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας αυτής της εβδομάδας πρόκειται να αγωνιστούν απόψε 6/3 το βράδυ Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor 5. Φυσικά, όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, το Youweekly είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλα τα spoils.

Τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο είναι πολύ δύσκολα και για τους δύο ομάδες, μιας και συνεχώς έρχονται νέοι παίκτες, με τους τελευταίους (λογικά;) να μπαίνουν στο χθεσινό επεισόδιο. Ο λόγος για τον Στάθη Σχίζα, που ενσωματώθηκε στους Διάσημους και την Τζο Μαριδάκη, που ενσωματώθηκε στους Μαχητές.

Η τράπουλα λοιπόν ξανά ανακατεύτηκε και σίγουρα όπως κάθε φορά έτσι και τώρα η άφιξη νέων ατόμων στη καλύβα θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις.

Οι Μαχητές φαίνεται πως έχουν πάρει πολύ ζεστά το παιχνίδι μιας και στα τελευταία αγωνίσματα, όπως και χθες, είναι αυτοί που νικούν, είτε φαγητά, είτε ασυλία, είτε επικοινωνία με δικά τους πρόσωπα. Θα συνεχιστεί όμως και αυτήν την εβδομάδα το σερί νικών;

Οι ασυλίες είναι με διαφορά το πιο πολυπόθητο πράγμα στο παιχνίδι, καθώς όλοι παλεύουν για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο. Ο καιρός περνάει και σιγά σιγά το παιχνίδι θα γίνει ατομικό, που εκεί θα αρχίσει το καλό!

Πάμε τώρα στα αποψινά! Σύμφωνα με τις πηγές μας, που σπανίως πέφτουν έξω, η ομάδα που θα πάει στο Συμβούλιου του Νησιού άνετη και χαλαρά και πάνω από όλα ως θεατές είναι οι.... Διάσημοι!

Έτσι λοιπόν οι Μαχητές θα είναι αυτοί που θα χρειαστεί να βγάλουν στον τάκο έναν από τους δικούς τους και εμείς σε λίγη ώρα θα σας έχουμε το όνομα του πρώτου υποψήφιου, για αυτό μείνετε συντονισμένοι!