Survivor 5 trailer 3/4: «Ευτυχώς υπήρχαν κάμερες» - Η Βρισηίδα καταγγέλλει δημόσια τον Απόστολο Ρουβά!

"Σκοτωμός" σήμερα στο συμβούλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 trailer 3/4: «Ευτυχώς υπήρχαν κάμερες» - Η Βρισηίδα καταγγέλλει δημόσια τον Απόστολο Ρουβά!

Ο κακός χαμός πρόκειται να γίνει και στο αποψινό 3/4 επεισόδιο του Survivor 5, στο οποίο αρχικά Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, κάτι που και οι 2 ομάδες θα πασχίσουν να την κερδίσουν, μιας και έτσι εξασφαλίζουν την παραμονή τους στο παιχνίδι αλλά και λιγότερες εντάσεις.

Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγο, σημειώνεται για ακόμη μια φορά ένας έντονος καυγάς στην Μπλε Ομάδα -παρόλο που νίκησαν χθες φαγητό και είναι χορτασμένοι- με πρωταγωνιστές φυσικά τον Τάκη Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Εμμανούηλ, δύο άτομα που δεν τα πάνε καθόλου καλά.

Οι δυο παίκτες ανταλλάσσουν όπως βλέπουμε βαριές κουβέντες μεταξύ τους, ενώ μάλιστα ο Τάκης επιμένει πως δείχνει ασέβεια από όλους, με τον Γιώργο Ταλάντσεβ να του τονίζει πως πρέπει να ζητήσει από όλη την ομάδα συγγνώμη. Ο Κωνσταντίνος όμως δείχνει αμετανόητος και αρνείται κατηγορηματικά να απολογηθεί στους συμπαίκτες του για την συμπεριφορά του.

Χαμός όμως πρόκειται να γίνει και στο Συμβούλιο του Νησιού, καθώς η Βρισηίδα "καταγγέλλει" μπροστά σε όλους τον Απόστολο Ρουβά για την άσχημη συμπεριφορά του προς εκείνη, αναφέροντας πως ευτυχώς υπήρχαν κάμερες, προκειμένου να δει ο κόσμος τι πραγματικά συνέβη.

Την ίδια στιγμή, ο Κατσαούνης τον υπερασπίζεται και αναφέρει πως η Μαίη αποκαλεί «ψοφίμια» τις συμπαίκτριές της, περιπλέκοντας την κατάσταση. Στο μεταξύ, όμως, εμείς σας έχουμε ήδη την ομάδα που νικάει απόψε!

Το αποψινό 3/4 trailer του Survivor 5