Survivor 5 - highlights 11/4: Μαλλιά κουβάρια με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στην παραλία των μπλε

Οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5 - highlights 11/4: Μαλλιά κουβάρια με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στην παραλία των μπλε

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 χθες Δευτέρα 11/4 που είχε στο επίκεντρο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τους ομηρικούς τσακωμούς του με τους συμπαίκτες του στην μπλε καλύβα. Οι σχέσεις των παικτών είναι τεταμένες και δεν φαίνεται να υπάρχει καμία ελπίδα στο να φτιάξουν.

Όσα είδαμε στο χθεσινό 11/4 επεισόδιο του Survivor

"Με ζηλεύουν! Τους ξεβράκωσα όλους" - Άσχημο ξέσπασμα από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Πυρ και μανία φαίνεται πως είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τους συμπαίκτες του, όπως είδαμε τη Δευτέρα 11/4 επεισόδιο του Survivor 5. Ο ίδιος, με αφορμή τα όσα έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού αλλά και την υποψηφιότητά του για αποχώρηση, ξέσπασε κατά της ομάδας του.

Ο παίκτης των Μπλε συγκεκριμένα τόνισε πως πρόκειται να γράψει την δική του ιστορία στο Survivor και πως δυστυχώς του έτυχε η χειρότερη ομάδα που θα μπορούσε να του τύχει. Μάλιστα, ανέφερε πως όλοι τον ζηλεύουν αλλά αυτός δεν πρόκειται να το βάλει κάτω και πως θα τους ξεμπροστιάσει όλους.

«Χθες με ψήφισαν όλοι παμψηφεί, πόσο σίγουρος ήμουν. Ήρθα στο Survivor να αφήσω τη δική μου ιστορία και να κάνω τη δική μου σχολή. Πραγματικά πεινάω, είμαι βρώμικος και δεν έχω το σκυλάκι μου, τη μαμά μου, τους φίλους κ.ά. και κοιτώ εδώ τα δέντρα και λέω ρε φίλε τι τους έχω φταίξει. Αγάπη τους έδωσα, τους έκανα μασάζ, τα μαλλιά. Τόση κακία απέναντί μου;

Ναι υπάρχει κακία γιατί τους ξεβράκωσα πάρα πολλές φορές στα ψέματα που λένε και στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και σε εμένα και δεν θέλω με τίποτα να συμβιώνω με αυτούς τους ανθρώπους. Αλλά θα μείνω μέχρι το τέλος κι ας είμαι με τη χειρότερη ομάδα που θα μπορούσα να φανταστώ στο Survivor. Είμαι πολύ άτυχος. Θα παραμείνω και θα βάλω τα δυνατά μου. Θα ανταπεξέλθω γιατί έχω έρθει με σκοπό να βοηθήσω την οικογένειά μου» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

"Είναι απαράδεκτα αυτά που είπε" - Έξαλλος ο Γιώργος Ταλάντσεβ με τον Εμμανουήλ

Χαμό έχει προκαλέσει για ακόμη μια φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής στο χθεσινό 10/4 συμβούλιο του Survivor 5, τόσο για την υποψηφιότητά του για αποχώρηση, όσο όμως και για τους καυγάδες που προκαλεί.

Ο ίδιος συγκεκριμένα ανέφερε χθες πως όλοι οι συμπαίκτες του του κάνουν μπούλινγκ και πως συνεχώς δέχεται ρατσιστικά σχόλια. Οι ισχυρισμοί του αυτοί έκαναν έξαλλη την ομάδα του, με τον Γιώργο Ταλάντσεβ να δείχνει φανερά στην κάμερα τον εκνευρισμό του.

Ο παίκτης των Μπλε συγκεκριμένα, ανέφερε πως οτιδήποτε είπε χθες είναι απλά απαράδεκτο και πως μάλλον δεν ξέρει τι εστί πραγματικά μπούλινγκ!

«Αυτά που είπε χθες είναι απαράδεκτα. Δεν μπορείς να λες τέτοια ψέματα κι ειδικά σε όλο το πανελλήνιο ότι τρως μπούλινγκ και ρατσιστική επίθεση. Δεν μπορείς να το αναφέρεις ούτε σαν ψέμα και γενικά δεν το αναφέρεις. Ποτέ και κανένας δεν έχει μπούλινγκ και ρατσιστική επίθεση στο συγκεκριμένο. Δεν έχει φάει κανένα μπούλιγνκ. Μάλλον δεν ξέρει τι σημαίνει.

Θεωρώ ότι έχεις μεγάλο θέμα αυτοπεποίθησης και για αυτό μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου. Πρέπει να σταματήσεις να νομίζεις ότι όλοι έχουν πρόβλημα μαζί σου… Πραγματικά μας έχει φτάσει όλους στο αμήν» είπε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Κάνει μπούλινγκ στην κόρη του Τάκη» - Όλοι οι Μπλε κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Πανικός επικρατεί στην Μπλε ομάδα εδώ και μέρες, με το χθεσινό 10/4 συμβούλιο του Survivor 5 να είναι το κερασάκι στην τούρτα, μιας και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατηγόρησε τους συμπαίκτες του πως του κάνουν μπούλινγκ.

Μάλιστα, ο ίδιος χαρακτήρισε τον Τάκη Καραγκούνια ανήθικο αλλά και κακό πρότυπο πατέρα, κάτι που εκνεύρισε όλους τους παίκτες. Με αφορμή λοιπόν τα αιχμηρά αυτά σχόλιά του, ο Στάθης Σχίζας έδειξε φανερά την ενόχλησή του στο επεισόδιο της Δευτέρας 11/4, μιας και εκείνος είναι πατέρας.

«Μας έπιασε το κεφάλι μας εχθές στο συμβούλιο. Αυτό που είπε ο Κωνσταντίνος στον Τάκη, ότι δεν είναι υπόδειγμα πατέρα, αν μου το είχε πει θα είχα γίνει έξαλλος και θα του το πω κάποια στιγμή. Δεν μπορείς να ξέρεις το πως ένας πατέρας μεγαλώνει το παιδί του, με τι στερήσεις, με πόση δυσκολία το έπιασε με τη γυναίκα του. Κάποιοι υποφέρουν για τα παιδιά τους.

Ο Τάκης ξενιτεύεται και πηγαίνει στη Σομαλία και καράβια για να ζήσει το παιδί του, ήρθε στο ριάλιτι για να πάρει το έπαθλο και να σπουδάσει το παιδί του και δεν του πέφτει λόγος του Εμμανούηλ να κρίνει τον Τάκη αν είναι σωστός πατέρας. Η οικογένεια είναι άβατο. Δεν αγγίζεις την οικογένεια. Μιλάει για bullying και εκείνη την στιγμή έκανε μπούλινγκ στην κόρη του Τάκη επιτόπου», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.

"Σκοτώθηκαν" πριν τον αγώνα Τάκης και Κωνσταντίνος - «Μετά το συμβούλιο άκουσα...»

Δεν έχουν τέλος οι καυγάδες στο Survivor 5 με πρωταγωνιστή φυσικά τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, με τις εντάσεις να συνεχίζονται και στο 11/4 επεισόδιο της Δευτέρας. Ωστόσο, τα νεύρα δεν έμειναν μονάχα στην καλύβα αλλά και στον στίβο μάχης, με τον Τάκη και τον Κωνσταντίνο να έχουν για ακόμη μια φορά έναν έντονο διάλογο.

Συγκεκρινένα, ο Εμμανουήλ υποστήριξε πως μετά το τέλος του συμβουλίου, άκουσε μετά την ομάδα μερικά.. κοσμητικά επίθετα ενώ αναφέρθηκε πάλι στο μπούλινγκ, κάτι που έχει βγάλει από τα ρούχα όλους τους συμπαίκτες του, ειδικά τον Καραγκούνια, ο οποίος από την πλευρά του τον ειρωνευόταν συνεχώς.

Αυτή η ομάδα κέρδισε την δεύτερη ασυλία

Για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας έπαιξαν στο επεισόδιο της Δευτέρας 11/4 του Survivor 5 Κόκκινοι και Μπλε, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ.

Λίγο λοιπόν μετά τον τσακωμό του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με όλους τους Μπλε και ειδικά τον Τάκη Καραγκούνια, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την ασυλία και να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους αλλά και να πάνε όλοι μαζί στο πάρτι ένωσης.

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει ήταν οι Μπλε, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία

Την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας κέρδισαν στο επεισόδιο της Δευτέρας 12/4 του Survivor 5 οι Μπλε, με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να αναγκάζονται να ψηφίσουν ξανά έναν παίκτη από την ομάδα τους.

Λίγο λοιπόν μετά το τέλος του αγωνίσματος, οι Κόκκινοι πήγαν ξανά να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό προκειμένου να παλέψουν για την ατομική ασυλία.

Τελικά, ο παίκτης που την κέρδισε ήταν ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος για αυτήν την εβδομάδα δεν κινδυνεύει να ψηφιστεί από την ομάδα της για αποχώρηση ενώ μάλιστα πήρε το εισιτήριο και το πάρτι ένωσης.

"Μην ξανά πιάσεις το παιδί μου στο στόμα σου καραγκιόζη" - «Σφάχτηκαν» Τάκης και Κωνσταντίνος

Από τους μεγαλύτερους τσακωμούς στο Survivor 5 παρακολουθήσαμε, με πρωταγωνιστή φυσικά τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο ίδιος δεν σταματά να εκνευρίζει λεπτό τους συμπαίκτες τους και παρά την νίκη τους στην δεύτερη ασυλία, οι εντάσεις συνεχίστηκαν σε τεράστιο βαθμό και στην καλύβα.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν με το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος δεν κάνει τίποτα στην παραλία, δεν βοηθάει πουθενά και απλά περιμένει να του φτιάξουν το φαγητό.

Αυτό φυσικά τους εκνεύρισε όλους, με τον Τάκη Καραγκούνια να γίνει έξαλλος, όταν ο Κωνσταντίνος για ακόμη μια φορά αναφέρθηκε στην κόρη του. "Αλήτη", "Καραγκιόζη", "Άχρηστε" ήταν μερικοί χαρακτηρισμοί που ακούστηκαν από τους Μπλε προς τον Κωνσταντίνο.

«Θεατρίνε, δεν ντρέπεσαι! Μην ξαναμιλήσεις για το παιδί μου. Ως εδώ άχρηστε!» ξέσπασε ο Τάκης Καραγκούνιας και στη συνέχεια απευθύνθηκε στο τηλεοπτικό κοινό: «Αφήστε μας να χαρούμε την ένωση κι ένα παιχνίδι επιβίωσης. Στείλτε κάπου αλλού αυτόν τον κύριο. Σεβαστείτε».

Μάλιστα, και ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε εκτός εαυτού: «Ντροπή της κοινωνίας, αλήτη! Βλέπουν οι ανιψιές μου».

"Σφαγή" στο συμβούλιο με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - Ζήτησε να αποχωρήσει

Οι εντάσεις δεν έχουν όπως φαίνεται τέλος με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να μην έχει σταματήσει στιγμή να τσακώνεται με τους συμπαίκτες του.

Ο Γιώργος Λιανός αρχικά τον ρώτησε αν πιστεύει πως συμβάλλει στην ομάδα, με εκείνον να υποστηρίζει πως βοηθάει πολύ και πως συνεχώς δέχεται επίθεση από τους υπόλοιπους Μπλε. Αυτό φυσικά εξόργισε την ομάδα, με τον Τάκη και τον Σπύρο να αποκαλύπτουν μπροστά σε όλους πως ο Κωνσταντίνος είπε κλέφτη τον Άρη και πως όλη μέρα ξέρει απλά να κάνει ηλιοθεραπεία.

Μάλιστα, ζήτησαν από τους Κόκκινους που έχασαν την αποψινή ασυλία να βγάλουν στον τάκο δυνατούς παίκτες, προκειμένου να φύγει ο Κωνσταντίνος.

Στο άκουσμα όλων αυτών, ο Εμμανουήλ σηκώθηκε και έφυγε από το Συμβούλιο, με τον Γιώργο Λιανό να του ζητά να επιστρέψει, κάτι που έκανε αμέσως.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα

Με ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού τελείωσε τη Δευτέρα 12/4, στο οποίο ανακοινώθηκαν οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, με έναν από αυτούς να μην καταφέρνει να δίνει το παρών στο πάρτι αποχώρησης που έρχεται σε μερικές μέρες.

Η ομάδα που έχασε την δεύτερη ασυλία ήταν οι Κόκκινοι, με αποτέλεσμα να βγαίνουν στον τάκο παίκτες και από τις δύο ομάδες. Μετά τον τσακωμό λοιπόν με τον Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και τους συμπαίκτες του, ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Έτσι λοιπόν, από την κάλπη των Κόκκινων βγήκε ο Νίκος Αντωνόπουλος, ενώ από την ατομική ασυλία της Σοφιάννας η Στέλλα Ανδρεάδου και από αυτή του Στάθη Σχίζα ο Νίκος Γιάννης, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Μάλιστα, μετά το τέλος της ψηφοφορίας, οι περισσότεροι παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα.

Έτσι λοιπόν, οι παίκτες αυτοί μαζί με τον Κωνσταντίνο βρίσκονται ένα βήμα πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα.