Μέσα στο Survivor τους ήθελαν ζευγάρι, πλέον όμως... - Οι σχέσεις Αβραμάκη με Σοϊλέδη μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα

«Ξεπεράστηκαν τα όρια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μέσα στο Survivor τους ήθελαν ζευγάρι, πλέον όμως... - Οι σχέσεις Αβραμάκη με Σοϊλέδη μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα

Όταν ο Αρης Σοϊλέδης μπήκε στην ίδια ομάδα με την Σοφιάννα Αβραμάκη στο Survivor, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξεκίνησε να λέει πως είναι κρυφό ζευγαράκι, κάτι που όταν αποχώρησε από το ριάλιτι, δήλωσε πως το έκανε για πλάκα, ενώ με την Μαρία Αντώνα είναι πλέον εχθροί.

Με το παιχνίδι να έχει τελειώσει εδώ και μήνες και τους παίκτες να έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητα τους για τα καλά, η Σοφιάννα βγήκε στην εκπομπή Happy Day και έκραξε τον Άρη.

Οι σχέσεις Σοφιάννας - Σοϊλέδη μετά το Survivor

«Το Survivor μου άφησε μια γλυκιά σχέση. Πήγα εκεί συνειδητοποιημένη. Ίσως να άλλαζα κάποια πράγματα. Εκεί φτιάχνεις έναν διαφορετικό μικρόκοσμο και νομίζεις ότι αυτός είναι και μόνο. Οι δικοί μου άνθρωποι στεναχωρήθηκαν πάρα πολύ με όσα ακουγόντουσαν για μένα. Έγιναν πυρ και μανία.

Ο Εμμανουήλ δεν ήταν ο μόνος που συζητούσε για μένα, το έλεγαν και άλλοι στις προσωπικές τους συνεντεύξεις και όταν τους πιάναμε με τον Άρη, δε μας παραδέχτηκε ποτέ τίποτα, Ξεπεράστηκαν τα όρια. Πολλούς τους ρωτούσαν, δεν είναι ότι μόνοι τους πήγαιναν και τα έλεγαν όλα» είπε η Σοφιάννα Αβραμάκη και συνέχισε:

«Εντάξει, κάποια πράγματα γίνονται και για την τηλεθέαση. Με τον Άρη Σοϊλέδη μετά το Survivor δε συνεχίζεται η φιλία μας. Από τη δική μου πλευρά σαφώς και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μέχρι και μια μέρα πριν τον τελικό έδειχνα ότι τον υποστηρίζω. Από τη στιγμή που δε δέχτηκα και κάποια προσέγγιση από την άλλη πλευρά, δε θα κάνω κάτι άλλο. Εντάξει, δεν το πήρα και κατάκαρδα αλλά σίγουρα με ξένισε».

Γιατί η κοπέλα του Ταλάντσεβ έκανε unfollow την Σοφιάννα

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ βρέθηκε καλεσμένος στις 30/6 στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it» και εκεί τα βρήκε σκούρα, αφού κλήθηκε μεταξύ άλλων να απαντήσει για ένα φημολογούμενο unfollow που έκανε η κοπέλα του στην πρώην συμπαίκτριά του στο Survivor Σοφιάννα Αβραμάκη. Εκείνος απάντησε καταφατικά και άρχισε να εξηγεί εμφανώς κοκκινισμένος από που προέκυψε αυτή η παρεξήγηση.

Μάλλον ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τις δηλώσεις του την έκανε τη δουλειά του, αφού μετά τις φήμες που διέρρευσε για ειδύλλιο μεταξύ Άρη Σοιλέδη και Σοφιάννας, κατάφερε να κάνει κάθε σύντροφο παίκτη του survivor να ανησυχεί για την Αβραμάκη. Συμπληρωματικά όπως είπε και ο ίδιος ο Τάλα η κοπέλα του αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Miami, επομένως είναι λογικό η απόσταση και τα όσα έβλεπε και άκουγε να έχουν δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

Ο Ταλάντσεβ παραδέχτηκε στον δημοσιογράφο τις φήμες:

«Ισχύει ότι η κοπέλα μου έχει κάνει unfollow τη Σοφιάννα. Όπως κάποιοι άνθρωποι βλέπουν λάθος πράγματα στο Survivor , άλλοι βλέπουν λάθος πράγματα στην πραγματική ζωή. Η κοπέλα μου τσαντίστηκε χθες που βγήκαμε παρέα με τον Μαρτίκα και τη Σοφιάννα. Δεν την πήρα μαζί γιατί είναι στο Miami, που να τη φέρω από εκεί», είπε απηυδησμένος στην ερώτηση του πλατό.

Και συνέχισε για να αιτιολογήσει τη στάση της:

«Πολλές φορές είσαι σε ένα ριάλιτι, υπάρχουν κάποια πλάνα, κάποιες φήμες που βγαίνουν προς τα έξω , και κάποιοι τα παρεξηγούν. Η Σοφιάννα στεναχωρέθηκε με αυτό, είμαστε όντως πολύ καλοί φίλοι. Περιμένω την κοπέλα μου να γυρίσει να τα συζητήσουμε από κοντά, ελπίζω τις επόμενες τρεις εβδομάδες να είναι εδώ».