Σαματάς με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open - Έγινε γνωστό νωρίς σήμερα το πρωί

Αφορμή τα νούμερα τηλεθέασης

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σαματάς με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open - Έγινε γνωστό νωρίς σήμερα το πρωί

Μόνο τριήμερο πάρτι που δεν έστησαν σήμερα το πρωί στην Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της στο Open για τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το Ευτυχείτε την Τρίτη 15/12!

Η Κατερίνα Καινούργιου τόσο την Δευτέρα - δείτε εδώ τα νούμερα που έκανε με καλεσμένη την Ιωάννα Τούνη - όσο και την Τρίτη, κατέλαβε τον θρόνο της πρωινής ζώνης και με μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους της!

Για την ακρίβεια ενώ η πρωινή ζώνη απαρτίζεται από δυνατά ονόματα η Κατερίνα Καινούργιο κατάφερε να επικρατήσει με το απίστευτο 18,1% που έκανε στο δυναμικό κοινό!

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 12,3
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 11,0
  • Mega: Πάμε Δανάη 7,6
  • ALPHA: T-Live 7,4
  • Open: Ευτυχείτε 18,1
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 10,3

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε στον αέρα του Open για ποιο ριάλιτι δέχτηκε πρόταση

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή μια συνέντευξη του Ηλία Γκότση για το Bachelor αποκάλυψε πως δέχτηκε και η ίδια μια πρόταση να παρουσιάσει ένα ριάλιτι.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πριν ξεκινήσει την εκπομπή Ευτυχείτε δέχτηκε μια πρόταση για ριάλιτι το οποίο όμως δεν ήταν καθόλου του γούστου της και γι΄αυτό δεν προχώρησε παρακάτω.

«Εμένα πέρυσι, όταν ακόμα διαπραγματευόμασταν με το κανάλι εδώ, μου έγινε μια πρόταση για ένα ριάλιτι από άλλο κανάλι για την παρουσίαση. Εγώ δε μπορώ να το υποστηρίξω, ήμουν κάθετη. Δε μπήκαν καν στο κόπο να μου κάνουν πρόταση οικονομική». Κατερίνα Καινούργιου: Η βραδιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ανήμερα της γιορτής της