ALPHA: Τα πάνω κάτω με το Νίκο Μάνεση

Μωρέ μπράβο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ALPHA: Τα πάνω κάτω με το Νίκο Μάνεση

Το τελευταίο διάστημα επικράτησε χαμός με τον Νίκο Μάνεση που στον αέρα της εκπομπής του στον ALPHA μίλησε για αλλοιωμένα νούμερα τηλεθέασης, παρόλο μάλιστα που τα είδε να ανεβαίνουν μετά το περιστατικό.

Κάτι παρόμοιο λοιπόν, επικράτησε και χθες Κυριακή 6/11, που άφησε κατά πολύ πίσω του την Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι που είναι και ο κύριος ανταγωνιστής του.

Η τηλεθέαση του Νίκου Μάνεση

Συγκεκριμένα, η πρωινή εκπομπή του ALPHA, σημείωσε 18% την ώρα που η Σίσσυ έκανε 10,5%, με αποτέλεσμα ο Νίκος Μάνεσης να στεφθεί νικητής της πρωινής ζώνης.

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Οι Δεκατιανοί 10,1
  • Mega: Όλα για τη ζωή μας 7,3
  • Mega: Χαμογέλα και πάλι 10,5
  • ALPHA: Σαββατοκύριακο τον Μάνεση 18,0
  • OPEN: Open Weekend 6.5

Τα τέταρτα του Μάνεση στον ALPHA: 13.0 - 18.4 - 21.6 - 19.0 - 15.8 - 16.7 - 18.2 - 16.9 - 18.0 - 19.6 - 21.4 - 18.2 - 16.6

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Απίστευτο περιστατικό στην εκπομπή του - Τον τρόλαρε ο καμεραμάν και έβαλε καρτούν όσο μιλούσε

Χαμός έχει επικρατήσει στη 8/10 εκπομπή του Νίκου Μάνεση με αφορμή όλα όσα ειπώθηκαν από τον ίδιο για τα πειραγμένα νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Φυσικά, οι εν λόγω δηλώσεις σχολιάστηκαν παντού αλλά και από τον ίδιο στον αέρα της εκπομπής του νωρίτερα.

Μάλιστα, ο κάμεραμαν φαίνεται πως είχε.. όρεξη και θέλησε να τρολάρει τον παρουσιαστή για αυτό και την ώρα που εκείνος παρουσίαζε ένα ρεπορτάζ για τα ρεβίθια της Τήνου, είδαμε από την κάμερα δίπλα στον δημοσιογράφο να παίζουν καρτούν, τα οποία τα βλέπουν, σύμφωνα με τον Νίκο Μάνεση, άνθρωποι μεγάλης ηλικίας.