House of Fame: Ο Στέφανος είναι ο σπουδαστής που θα κάνει Video Clip!

«Πέταξε» από την χαρά του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Ο Στέφανος είναι ο σπουδαστής που θα κάνει Video Clip!

Mια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση επιφύλασσε το αποψινό live του House of Fame για τους σπουδαστές, αναφορικά με τον νικητή του VideoClip.

Η Ελένη Φουρέιρα, αφού πρώτα αποκάλυψε τις αλλαγές που πρόκειται να δούμε στο παιχνίδι, προχώρησε σε μια πολύ όμορφη ανακοίνωση.

Ο Γιώργος Αρσενάκος στο προηγούμενο live είχε αποκαλύψει πως έναν από τους σπουδαστές θα είχε την ευκαιρία να γυρίσει το δικό του videoclip, ένα αποτέλεσμα το οποίο θα έκρινε ο κόσμος.

Τελικά, αυτός που ψηφίστηκε περισσότερο ήταν ο Στέφανος, ο οποίος στο άκουσμα του ονόματος του, πέταξε κυριολεκτικά από την χαρά του!

«Η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι καλή σαν παρουσιάστρια»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε στη κάμερα του Πρωινού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην Ελένη Φουρέιρα και την παρουσίαση της στο House of Fame, που πολλοί την έχουν σχολιασει αρνητικά.

Ο ίδιος σχολίαζοντας αρχικά την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Με το που μπήκε μέσα είπα “αυτή είναι”. Είναι από τους 2-3 πιο έξυπνους ανθρώπους που υπάρχουν στην τηλεόραση. Δεν την άκουσα ποτέ να λέει “ναι το ξέρω”. Δεν θα έκανε ποτέ κάτι πέρα από αυτό που ξέρει ότι είναι καλή».

Αναφορικά με τα ριάλιτι, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είπε: «Το μόνο που ξεχωρίζω είναι αυτό της μαγειρικής . Το MasterChef μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα κανονικό επάγγελμα. Στο Survivor πιο διάσημοι είναι οι άσημοι. Πώς να τους πάρεις στα σοβαρά αυτούς που πάνε και πέφτουν στις λάσπες. Αν στο GNTM δεν υπάρχει η Βίκυ Καγιά θα είναι πρόβλημα. Η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι καλή σαν παρουσιάστρια. Ευτυχώς υπάρχει ο Φοίβος».