Ανακοινώθηκε και επίσημα πριν από λίγο - Ευχάριστα νέα για την Πάολα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοινώθηκε και επίσημα πριν από λίγο - Ευχάριστα νέα για την Πάολα

Μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η κόρη της, η Πάολα κάνει δυναμικό comeback! Η τραγουδίστρια θα μας χαρίσει μια μοναδική βραδιά στην εκπομπή "Σπίτι με το Mega" η οποία θα προβληθεί αυτό το Σάββατο 26/2, λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε τον Φλεβάρη.

Η ανακοίνωση του Mega για την βραδιά με την Πάολα

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 22:00, το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται την Πάολα. Η εκρηκτική ερμηνεύτρια μας προσκαλεί σε μια ανατρεπτική μουσική βραδιά που έχει ετοιμάσει αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Με την αυθεντική λαϊκή φωνή και την ξεχωριστή σκηνική παρουσία της, η Πάολα θα μας καθηλώσει με τις ερμηνείες της σε δικά της τραγούδια αλλά και διαχρονικά του ελληνικού ρεπερτορίου. Θα ακούσουμε αγαπημένες επιτυχίες, όπως: «Καράβι», «Πόσες φορές», «Κρύα αγκαλιά», «Έχω μια ζωή», «Να με αφήσεις ήσυχη θέλω» και πολλές άλλες.

Μαζί με την Πάολα θα βρεθούν στη σκηνή, για μοναδικά ντουέτα και εκπλήξεις, ο τραγουδοποιός Λάκης Παπαδόπουλος, η Σεμέλη Παπαβασιλείου με την ιδιαίτερη χροιά φωνής και οι Polkar από τη Θεσσαλονίκη, η δυναμική μπάντα του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, στις 22:00, η Πάολα μας υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» σε μία βραδιά με πρωταγωνιστή το λαϊκό τραγούδι.

1 χρόνια νεότερος και κούκλος - Η νέα σχέση που χρεώνουν στην Πάολα μετά τον Πυργίδη

Πολύς λόγος φαίνεται πως έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από την προσωπική ζωή της Πάολα μιας και πριν λίγο καιρό σχολιάστηκε έντονα πως βρίσκεται σε σχέση με τον Δημήτρη Πυργίδη.

Αυτή τη φορά, τα δημοσιεύματα χρεώνουν στην Πάολα μία νέα σχέση με έναν άνδρα ο οποίος είναι 11 χρόνια νεότερος και κούκλος.

Ο λόγος για τον Γιάννη Αρβανιτίδη, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, House of Fame την προηγούμενη σεζόν.

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/10) στην εκπομπή Love it και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε εκείνον και την Πάολα.

«Την πρώτη μέρα που βγήκα από το House of Fame έπαθα σοκ όταν είδα ότι ο κόσμος με αναγνωρίζει. Στην αρχή του παιχνιδιού ο κόσμος είχε μια αρνητική γνώμη για μένα. Η Πάολα είναι απλή και λαμπερή. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα, εγώ έχω σχέση», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός τραγουδιστής.