Σασμός: Οι πρώτες φωτογραφίες από το σπίτι Βασιλικής και Μαθιού

Τι βλέπει στη μυστηριώδη κορνίζα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σασμός: Οι πρώτες φωτογραφίες από το σπίτι Βασιλικής και Μαθιού

Η αγαπημένη σειρά Σασμός ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία αυτή την εβδομάδα, μετά από μια σεζόν απόλυτης επιτυχίας. Όλοι βέβαια περιμένουν πως και πως τον πολυαναμενόμενο γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού, παρά τα εμπόδια που κάποιοι προσπαθούν να βάλουν. όπως είδαμε στο Sneak Preview του σημερινού 4/7 επεισοδίου, θα δούμε πλάνα από το όμορφο σπίτι τους, ενώ η Βασιλική φαίνεται να ανακαλύπτει μια κορνίζα που την παραξενεύει.

Οι χρήστες του Twitter είναι ήδη σε υπερένταση και προσπαθούν να μάθουν κάθε λεπτομέρεια γύρω από τον γάμο του ζευγαριού. Με το που κυκλοφόρησε δε η πρώτη φωτογραφία της Βασιλικής με το νυφικό, τις οποίες μοιράστηκε από νωρίς ο Alpha, τα τιτιβίσματα ενθουσιασμού κατέκλυσαν την πλατφόρμα.

Τα πρώτα πλάνα από το σπίτι Μαθιού Βασιλικής και η μυστήρια κορνίζα

Απόψε 4/7 θα δούμε τη Βασιλική να χαζεύει το νυφικό της μέσα στο καινούργιο σπιτικό της, την ώρα που στα χέρια της κρατά μια κορνίζα!

Η Βασιλική κρατά μια κορνίζα καθώς θαυμάζει το νυφικό της στο Σασμό

Ο Μανώλης έτοιμος να τινάξει στον αέρα τον γάμο του Μαθιού

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (4/7) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και ο Μανώλης έχει τύψεις που δεν κατέδωσε τον Μαθιό και είναι έτοιμος να τινάξει στον αέρα τον γάμο του με τη Βασιλική (δείτε εδώ τι θα γίνει στο μεγάλο φινάλε).

Τρεις μέρες πριν από το γάμο τους, Βασιλική και Μαθιός ζουν επιτέλους το όνειρό τους. Όμως ο Μανόλης και οι αμφιβολίες του για την απόφασή του να μην τον καταδώσει απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα. Ο Αντώνης συζητά με τη Μαρίνα για το καινούριο μεγάλο τους μυστικό: Την ταυτότητα του ανθρώπου που έσωσε την Αργυρώ. Η τύχη φέρνει τον Αστέρη και τον Σταύρο μαζί μια ανάσα μακριά από τη γυναίκα που σημάδεψε και τους δύο… Θα μάθει η Αργυρώ ότι ο μυστηριώδης φίλος του Σταύρου δεν είναι άλλος από τον Αστέρη;