Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Παναγής και η Κατερίνα είναι έτοιμοι για το ταξίδι της επιστροφής

Όλα όσα θα δούμε την Τρίτη 6/9

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Παναγής και η Κατερίνα είναι έτοιμοι για το ταξίδι της επιστροφής

Μια νέα σεζόν ξεκίνησε για την πολύ αγαπημένη σειρά του κοινού ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' με τα νέα πρόσωπα να δημιουργούν νέες, χιουμοριστικές ιστορίες. Έτσι λοιπόν, αφού άνοιξε το κουτί της Πανδώρας και η νεολαία του Πλατάνου βρέθηκε να κυνηγάει την Καρμέλα στους δρόμους της Ιταλίας με την ψυχή στο στόμα, τα ευτράπελα ένα ένα ξεκινούν.

Όλα όσα θα δούμε στη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' την Τρίτη 6/9

Η Καρμέλα καβαλάει ένα κρις κραφτ, και μην την είδατε, και τα Πλατανιωτάκια το φυσάνε και δεν κρυώνει, στην τοποθεσία Ιταλία. Τα πράματα δεν είναι καλύτερα ούτε στον Πλάτανο όμως, με τον παπά και τους κοινοβιακούς να ετοιμάζονται να παίξουν… ξύλο και τη Μάρμω να προσπαθεί να κάνει τον διαιτητή.

Την ίδια ώρα, η Βαλέρια ετοιμάζεται για τα καλύτερα, μόνο που υπολογίζει χωρίς την Αγγέλα, η οποία είναι σίγουρη πως αυτά τα «καλύτερα» της ανήκουν δικαιωματικά. Όσο οι δυο ιδιοκτήτριες της «Τρουφέξ» κονταροχτυπιούνται, όλο το χωριό ψάχνει τον Κίτσουλα και δύο αδέρφια, που βρίσκονται πολλά χιλιόμετρα μακριά, ψάχνουν μια χαμένη τσάντα.

Κι ενώ ο Παναγής και η Κατερίνα είναι έτοιμοι για το ταξίδι της επιστροφής, ο Σίμος κάνει ένα λάθος, που θα φέρει τα πάνω κάτω… Νέες αφίξεις θα ταράξουν το μικρό «Γαλατικό» χωριό μας και καλά κρυμμένα μυστικά θα βγουν στο φως.

Τα νέα πρόσωπα "φωτιά" στα παρασκήνια της φωτογράφισης για την τρίτη σεζόν

Η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» επέστρεψε για τρίτη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ καθώς όπως φαίνεται έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές. Μάλιστα, αυτή τη σεζόν αναμένεται να δούμε νέα πρόσωπα (δείτε εδώ αναλυτικά), περισσότερες ανατροπές, περιπέτειες και πολλές εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, τα γυρίσματα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη μιας και η κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» "τρύπωσε" στα παρασκήνια της σειράς όπου πραγματοποιήθηκε η ν επίσημη φωτογράφιση ενώ από την άλλοι μίλησαν και οι πρωταγωνιστές.