Ο Παράδεισος των κυριών: Θρίλερ με το θάνατο του Αριστείδη - Εξαφανισμένος ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό

Οι σημερινές 21/9 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών: Θρίλερ με το θάνατο του Αριστείδη - Εξαφανισμένος ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό

Η νέα τηλεοπτική σειρά του ALPHA έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 19/9 και επικράτησε χαμός (δείτε την τηλεθέαση που σημείωσε). Ο λόγος για τον Παράδεισο των κυριών! Σήμερα θα παρακολουθήσουμε το τρίτο επεισόδιο και οι εξελίξεις είναι ανατρεπτικές.

Οι σημερινές 21/9 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 3

Η επιστροφή της Αμαλίας έχει δώσει κάποια ελπίδα για το μέλλον στον Ντίνο, ο οποίος δίνει εντολή τα εγκαίνια να γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Κι ενώ όλα δείχνουν να μπαίνουν πάλι σε μία σειρά, η εξαφάνιση της Ντέπυς, του τελευταίου ανθρώπου που είδε τον Αριστείδη ζωντανό, δεν αφήνει αμφιβολίες ότι η υπόθεση είναι πολύ πιο περίπλοκη από ότι παρουσιάζεται.

Επιπλέον ο Αποστόλης πληροφορείται τον θάνατο του γιου του και ζητάει ευθύνες από την Βικτώρια. Η μόνη της ελπίδα για να γλιτώσει από τις συνεχείς πιέσεις του- να επισπευστεί ο γάμος της ανιψιάς της με τον Πάρη, πράγμα, όμως, το οποίο αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο απ' ότι νόμιζε και θα την αναγκάσει να πάρει «έκτακτα» μέτρα.

Το spoiler του Γεωργακόπουλου

Τον απολαύσαμε ως σκληρό και αιμοβόρο Καραπάνο, και τώρα θα τον δούμε σε έναν νέο ρόλο, σε άλλη σειρά του Alpha με τίτλο «Ο Παράδεισος των Κυριών». Ο λόγος για τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, ο οποίος μαζί με τον τηλεοπτικό του κάποτε γιο Αργύρη Πανταζάρα, μετακομίζουν, και μας δίνει μεταξύ άλλων έδωσε ένα spoiler για τον ήρωά του.

Όπως ο ηθοποιός αποκάλυψε σε αυτή τη σειρά και πάλι συνδέεται με μαζί του αλλά αυτή τη φορά εκείνος διεκδικεί την καρδιά της κόρης του με τον ίδιο να έχει αμφιβολίες. Δεν θα είναι όμως και τόσο εύκολη υπόθεση. «Θέλει να γίνει γαμπρός μου αλλά εγώ δεν θέλω. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθούν όμως τα πράγματα. Μπορεί μετά να θέλει»