Βίντεο-σοκ! Η στιγμή που αεροπλάνο με δεκάδες επιβάτες κάνει βουτιά στη θάλασσα!

Τρομακτικό!

Βίντεο-σοκ! Η στιγμή που αεροπλάνο με δεκάδες επιβάτες κάνει βουτιά στη θάλασσα!

Ένα βίντεο-σοκ από την στιγμή που αεροπλάνο με δεκάδες επιβάτες κάνει βουτιά στη θάλασσα!

Το βίντεο κατέγραψε στο κινητό του μηχανικός συντήρησης που βρισκόταν στο κόκπιτ του Boeing 737 της Air Niugini που έπεσε στον Ειρηνικό στις 28 Σεπτεμβρίου 2018.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του RT, ένας επιβάτης σκοτώθηκε, τη στιγμή που 12 μέλη του πληρώματος και 34 επιβάτες επέζησαν (αν και έξι τραυματίστηκαν σοβαρά).

Οι αρμόδιες αρχές της Παπούα Νέας Γουϊνέας δημοσιοποίησαν την τελική τους αναφορά την προηγούμενη εβδομάδα- και μαζί το βίντεο, που συνοδεύεται από μια ψηφιακή αναπαράσταση των τελευταίων στιγμών της πτήσης.

Ο μηχανικός που κατέγραψε το τρομακτικό βίντεο της καθόδου του αεροπλάνου ήταν καθισμένος σε θέση στο κόκπιτ και, σύμφωνα με τους ερευνητές, η αξία του υλικού αυτού ήταν ιδιαίτερα μεγάλη ως προς την εξακρίβωση των αιτίων – μεταξύ των οποίων και το ότι οι πιλότοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις από τα όργανα πως το αεροσκάφος κατέβαινε πολύ χαμηλά.

Σας πιάνει πανικός όταν μπαίνετε σε αεροπλάνο; Τότε μη δείτε αυτό το βίντεο!

Σας πιάνει πανικός όταν μπαίνετε σε αεροπλάνο; Τότε μη δείτε αυτό το βίντεο!

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ένα μικρό άγχος κάθε φορά που ταξιδεύουμε με αεροπλάνο ή μια ανησυχία όταν υπάρχουν έντονες αναταράξεις ή κακός καιρός κατά τη διάρκεια της πτήσης. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί διάφορα απίστευτα περιστατικά που έχουν συμβεί σε πτήσεις και ίσως νιώσετε καλύτερα την επόμενη φορά που θα πετάξετε και θα είναι όλα φυσιολογικά!

Βίντεο σοκ! Αλεξιπτωτιστής προσγειώνεται σε βράχο!

Βίντεο σοκ δείχνει αλεξιπτωτιστή την ώρα του άλματος και να προσγειώνεται πάνω σε βράχο!

Ο νεαρός υπέστη συντριπτικό κάταγμα από τη σφοδρή πρόσκρουση στο βράχο!

Στιγμές τρόμου έζησε ο Γάλλος αλεξιπτωτιστής Mahieu Maurice κατά τη διάρκα του παγκόσμιου πρωταθλήματος άλματος βάσης (base jumping) που διεξήχθη στην Μαγιόρκα της Ισπανίας το περασμένο Σάββατο.

Ενώ το άλμα ξεκίνησε ομαλά με το αλεξίπτωτο να ανοίγει κανονικά, δευτερόλεπτα αργότερα άρχισαν τα σοβαρά προβλήματα καθώς ένα ρεύμα αέρα έστειλε τον Γάλλο αθλητή πάνω στο βράχο από τον οποίο είχε απογειωθεί.

Αποτέλεσμα της σφοδρής πρόσκρουσης ήταν ο Maurice να σπάσει το πόδι με το οποίο επιχείρησε να περιορίσει την φόρα με την οποία θα έπεφτε πάνω στον βράχο.

Ευτυχώς για τον ίδιο κατάφερε να αναντήσει τον έλεγχο της «πτήσης» και να προσγειωθεί με ασφάλεια στο προκαθορισμένο σημείο.

Ο Γάλλος αθλητής μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο στο οποίο οι γιατροί διαπίστωσαν συντριπτικό κάταγμα υποβάλοντας σε άμεση χειρουργική επέμβαση τον Maurice. Σύμφωνα με τους γιατρούς το χειρουργείο εξελίχθηκε καλά και ο Γάλλος αθλητής αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στην εβδομάδα.