Νίνο Ξυπολητάς-Χρυσή Βαρδινογιάννη: Ο μεγάλος έρωτας, τα σύννεφα στην σχέση και ο αναπάντεχος χωρισμός!

Νίνο Ξυπολητάς-Χρυσή Βαρδινογιάννη: Ο μεγάλος έρωτας, τα σύννεφα στην σχέση και ο αναπάντεχος χωρισμός!
Ο ονειρικός γάμος του Νίνο και της Χρυσής Βαρδινογιάννη που τέλειωσε άδοξα.

Το ζευγάρι που πρωτογνωρίστηκε στα γραφεία της Spicy αφενός ο Νίνο ήταν εκεί καθώς είχε μόλις βγει από το παιχνίδι του Fame Story αφετέρου η Χρυσή αγαπούσε και αγαπάει την μουσική με την τύχη να την φέρνει στο ίδιο μέρος με τον Νίνο. Το ειδύλλιο μεταξύ τους δεν άργησε να εμφανιστεί καθώς και οι δυο λίγο καιρό μετά το στάδιο της φιλίας τους αποφάσισαν να δοκιμάσουν να είναι μαζί στην ζωή αφού όλα έδειχναν πως ταίριαζαν απίστευτα. Διαβάστε παρακάτω.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε τον Μάρτιο του 2011 ενώ ένα χρόνο αργότερα το 2012 το ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα. Ακόμα ένα χρόνο αργότερα το 2013 ακολούθησε ο ερχομός του αγαπημένου τους γιου Γιώργου ενώ το 2014 υποδέχτηκαν και την μικρή τους κορούλα Κάρεν-Αγάπη. Το ζευγάρι έκτοτε έκανε σπάνιες κοινές εμφανίσεις αφού κανείς τους δεν ήθελε να απασχολεί τα μέσα με την προσωπική τους ζωή μέχρι τώρα.

Διαβάστε επίσης στο YouWeekly.gr:

Αποκλειστικό: Αν κλείσει το deal μιλάμε για μεταγραφή «βόμβα»! Ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια είναι κοντά στο μεγάλο «ναι»;

O Mάριος Πρίαμος αποκαλύπτει: Η πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη και η σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου! (βίντεο)

Απόδραση εκτός Αθηνών για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη λίγο μετά τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου! Η φωτογραφία στο Instagram που το «μαρτύρησε»